FRUMUSETE

Moda unghiilor cu gel a apus! Manichiura care face furori în 2018

Foto: instagram.com

Manichiura cu gel este un must-have în zilele noastre și un serviciu la care apelează majoritatea femeilor atunci când se duc la salon. Deși ai crede că doar unghiile lungi te pot ajuta să ai un look impecabil, se pare că un nou trend este pe cale să ne schimbe total părerea despre cum arată o manichiură perfectă.

Manichiura dip nails ne dovedește în acest an că simplitatea va fi întotdeauna la modă și că putem să avem unghiile perfecte chiar și în comoditatea propriului cămin.

Foto: instagram.com

 

Pe lângă aspect, atunci când ne facem manichiura, mai avem în vedere și durata acesteia. O manichiură care durează este obligatorie în ziua de astăzi, deoarece timpul ne este întotdeauna dușman.

CITEȘTE ȘI: De ce să NU agiți lacul de unghii înainte de a-l aplica

De aceea, specialiștii ne propun să renunțăm la manichiura cu gel, care de cele mai multe ori este și foarte incomodă, dar și la unghiile lăcuite acasă, care încep să se descojească după o zi.

Dip nails este noul trend în materie de unghii, care face deja furori pe toate site-urile de socializare.

CITEȘTE ȘI: 

Modele de unghii la modă în 2018 / Stilul FRENCH

Modele unghii pentru iarna 2018: culori, forme și tendințele la modă

Deși aceasta a apărut de ceva vreme, a început să fie populară după decernarea premiilor Grammy. Spre deosebire de manichiura cu gel, dip nails nu implică lumini UV și rezistă aproximativ 3-4 săptămâni fără a-și pierde strălucirea.

În realizarea acestei manichiuri se folosește pudră acrilică, cu care unghiile sunt învelite într-un pigment rezistent între folosirea lacului de sigilare. Mai mult, timpul de uscare este zero! Rezultatul este o manichiură ieftină și rezistentă, care durează mai mult decât manichiura pe care ai avut-o în trecut.

CITEȘTE ȘI: AVERTISMENTELE transmise de UNGHII cu privire la sănătatea întregului organism

Această manichiură este ideală îndeosebi pentru femeile ocupate, care nu au prea mult timp la dispoziție pentru a merge mereu la salon sau pentru a-și retușa unghiile în timpul săptămânii.

Foto: instagram.com

Așadar, putem uita de unghiile cu gel! Dip nails va face furori în acest an și promite să ne schimbe viziunea despre cum arată o manichiură perfectă.

Comentarii: