LIFESTYLE

Rita Mureşan crede că semne divine au prevestit moartea mamei ei. E cutremurător ce i s-a întâmplat creatoarei de modă

Scenariul arată cam aşa. În casa Ritei Mureşan e veselie maximă, iar creatoarea de modă le zâmbeşte invitaţilor. Este ziua ei de naştere şi aşteaptă cu nerăbdare ca să i se aducă tortul pe care îl comandase să-i ajungă fix la ora la care ea venise pe lume.

Dar tortul întârzie. Ajunge undeva, la 3 minute după miezul nopţii. Rita Mureşan aprinde lumânările, iar cei dragi încep să cânte. Sărbătorita suflă şi în acea clipă, când stinge flacăra, o aripă a îngeraşului de pe tort se desprinde şi pică. Apoi sună telefonul…

Cu siguranţă că ar putea fi un episod de succes într-o dramă pe marile ecrane. Însă povestea Ritei Mureşan chiar este reală. Fosta miss a primit atunci vestea că mama ei se stinge.

 

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

 

Se rugase pentru mama ei

Rita Mureşan îşi aminteşte că înainte de petrecere, se rugase pentru ca mama ei să depăşească problemele de sănătate pe care le avea.

Îi dedicasem chiar acea petrecere mamei mele, tocmai pentru a strânge toată acea energie ca să prindă forţă. Însă ea a folosit acea energie ca să treacă în lumină, e o.k., m-am împăcat cu gândul!”, spune vedeta într-un interviu la Antena Stars.

De altfel, în ultimii ani, Rita Mureşan a cam dispărut din prim-planul evenimentelor mondene şi şi-a explorat mai mult partea spirituală a existenţei.

 

Terapie cu… îngeri

Recunosc că pentru prima dată am auzit că există o aşa-zisă terapie cu îngeri când s-a scris că Rita Mureşan practică aşa ceva.

Spune creatoarea de modă că această terapie reprezintă o informaţie pe care oricine o poate folosi, prin rugăciune și post.

În inițierile în terapia cu îngeri învățăm despre îngeri și arhangheli – fiecare ce rol are, cum putem să le cerem ajutorul, pentru că ei nu au voie să intervină peste liberul nostru, arbitru și bineînțeles, ajutându-ne pe noi, cum îi putem ajuta și pe alții”, povestea Rita Mureșan, în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

 

Citeşte şi: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

 

Singură şi cu 40 de kilograme în plus

Rita pare că stăpâneşte partea spirituală şi s-a împăcat cu pierderea mamei, cu divorţul de tatăl fetelor şi cu zborul copiilor de sub aripa ei octrotitoare, dar pare să fie liniştită şi cu noul ei look.

Este practic de nerecunoscut din punct de vedere fizic. Iar dacă în 1993, Rita Mureşan câştiga coroana de Miss România, astăzi creatoarea a atins suta de kilograme.

De altfel, tabloidele au speculat că acesta ar fi fost şi motivul pentru care Rita şi mai tânărul ei partener şi-ar fi spus, de curând, adio.

Comentarii: