LIFESTYLE

„Români, să fim mai buni!”

De 1 Decembrie, handbalistele de la națională s-au întrecut în urări pentru România și pentru români! Fetele spun că sentimentul pe care îl au atunci când le cântă imnul național nu poate fi descris în cuvinte. De Ziua Națională, componentele primei reprezentative de handbal le-au făcut urări românilor!

„La mulți ani, România, să ne protejăm cât mai mult și să scăpăm de acest virus și să revenim la lucrurile noastre obișnuite!”,  le-a transmis Andreea Popa românilor.

Denisa Dedu are și o rugăminte! Românii să-și facă timp și să le țină pumnii la Campionatul European din Danemarca.”Îmi doresc din suflet să fie alături de noi, și la bine și la rău”, a mărturisit portarul naționalei.

CITEȘTE ȘI: Cum a apărut obiceiul de a CIOCNI PAHARELE. Tradiții și superstiții

Imnul Național se ascultă cu pielea ca de găină

 Convocată în premieră la echipa mare la un turneu final, Andreea Popa dezvăluie cum se simte atunci când aude imnul României.

„Este o emoție de nedescris și cred că pentru fiecare sportiv, indiferent de ce sport practică, este o mândrie că își poate auzi imnul țării. Nu este ceva mai frumos”, a explicat Andreea Popa.

Pentru Denisa Dedu, fiecare convocare la echipa națională este o adevărată sărbătoare!  „E un sentiment special, eu mă bucur de fiecare dată când sunt la echipa națională, îmi face plăcere și într-adevăr momentul acela e special si nu poate fi descris în cuvinte”, a spus handbalista din poarta ”tricolorelor.”

 

 

 

Comentarii: