LIFESTYLE

România, te iubesc!

De Ziua Națională, Alin Firfirică, cel mai bun atlet”tricolor”, are un mesaj pentru toți românii și dezvăluie că din dragoste pentru țara în care s-a născut, nu a plecat în America, atunci când a avut ocazia.

De 1 Decembrie se muncește! Cel puțin în cazul lui Alin Firfirică, cel mai bun aruncător de disc din România! În drumul spre medalia olimpică de la Tokyo din 2021, atletul nu ratează nicio zi de pregătire, însă a avut timp să le transmit conaționalilor un scurt mesaj.

„La mulți ani, dragi români, aveți grijă de voi și încercați pe cât mai mult posibil să faceți mișcare, pentru că mișcarea înseamnă sănătate”, este mesajul lui Alin Firfirică, atlet calificat deja la Jocurile Olimpice de la Tokyo la proba de aruncare a discului.

CITEȘTE ȘI: Dulciuri TRICOLORE pentru Ziua Națională

Putea să meargă în America

Deși a avut ocazia să plece din țară, Alin nu a făcut-o și spune că nu ar putea să trăiască în altă parte în afară de România. „Când eram la vârsta de 18-19 ani am primit o invitație să merg să fac facultatea în America. Nu aș putea să fac acest lucru, sunt român, vreau să stau acasă, de ce să plec?! Avem o țară atât de frumoasă”, spune atletul.

Alin a trăit de multe ori pe pielea sa ce înseamnă să îi cânte imnul național la competiții și spune că sentimentele nu pot fi descrise în cuvinte!

„În momentul în care sunt pe podium și îmi cântă imnul tot ce îmi trece prin cap este faptul că toată munca pe care am depus-o nu a fost în zadar”, mărturisește sportivul care visează să asculte imnul și la Tokyo.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: