LIFESTYLE

Rona Hartner, adevărul despre motivul divorțului: ”Devenisem proprietatea lui!”

Rona Hartner a pus punct căsniciei cu dj-ul francez Herve, și nu mai există cale de întoarcere. Nu s-a finalizat deocamdată pentru că așa e litera de lege. Trebuie să mai treacă un termen până când cei doi soți vor deveni foști.

Și dacă inițial actrița a anunțat că nu va da prea multe detalii despre motivele din cauza cărora s-a produs ruptura, curiozitatea celorlalți a câștigat. Persoană transparentă, Rona Hartner a făcut până la urmă unele dezvăluiri. Certurile repetate din pandemie le-au pus capac.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Căsătoria ne-a despărțit!”

Actrița a explicat la Kanal D cum de s-a ales praful de mariajul ei și de povestea de iubire pe care o trăia de trei ani cu Herve Camillieri.

“Nu mai aveam nimic în comun unul cu altul. Ne certam tot timpul. Trăiam vieți separate. El a decis să nu mai facem nici muzică împreună. Se duc trei ani de zile practic pe Apa Sâmbetei.

Eu am decis să punem punct. I-am zis: basta! S-a întâmplat într-o seară. Noi, înainte de căsătorie, am făcut un jurământ de castitate. După căsătorie am devenit proprietatea lui personală. Căsătoria ne-a despărțit practic. Dacă vreodată mă mai căsătoresc o să mă gândesc mai bine.

Nu mă mai văd lângă Herve niciodată. Divorțul este obligatoriu”, a spus Rona Hartner.

 

 

 

Comentarii: