LIFESTYLE

Rugăciunile celor dragi au făcut minunea? Mihai Constantinescu îşi revine, iar apropiaţii speră să se întâmple ca în cazul lui Gabriel Cotabiţă

După aproape o lună de frământări şi speranţă, iată că vin primele veşti bune despre cântăreţul pentru care sute de mii de români s-au rugat în tot acest timp.

Internat la spitalul Floreasca, acolo unde a fost internat în comă, după ce soţia l-a găsit prăbuşit în casă, Mihai Constantinescu dă semne de revenire. Cel puţin aşa spune bunul prieten al artistului, Adrian Daminescu.

„De cinci zile este stabil, a fost scos de pe aparate şi mai mişcă şi câte un deget din când în când”, a fost anunţul incredibil făcut de Daminescu la România TV. „Sper să aibă aceeaşi evoluţie pe care a avut-o Gabi Cotabiţă”, a mai spus celebrul cântăreţ.

Citeşte şi: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Actuala soţie a cântăreţului şi fosta au mers şi la biserică

La câteva zile de la teribila întâmplare, actuala soţie a artistului, Simona Secrier, a fost surprinsă dând acatiste la biserica Radu Vodă din Capitală. Acolo unde se ştie, se află moaştele Sfântului Nectarie, cel grabnic ajutător al celor bolnavi.

De asemenea, îndemnuri la rugăciuni a transmis mai mereu şi fosta soţie a lui Mihai Constantinescu. Zilele trecute, Mihaela Constantinescu le mulţumea celor care au trimis un gând bun către îndrăgitul cântăreţ şi le transmitea că „rugăciunile lor au făcut minuni”. „Să ne rugăm pentru miracolul vieţii şi pentru Mihai!”, scria prima nevastă a lui Constantinescu pe Facebook.

Citeşte şi: 12 etape care preced sindromul burnout. Vezi în ce stadiu te afli

Gabriel Cotabiţă, revenire spectaculoasă

Ceea ce i s-a întâmplat lui Gabriel Cotabiţă în urmă cu câţiva ani le dă speranţă tuturor, nu doar că Mihai Constantinescu va depăşi această cumpănă, dar va redeveni cel care a fost.

Pentru că deşi a fost adus la urgenţă cu scor Glasgow 3, adică aproape mort, şi după ce a stat săptămâni întregi în comă, Gabriel Cotabiţă şi-a revenit miraculos. Treptat-treptat şi-a reluat activitatea, spectacolele, a scos şi noi piese şi… s-a căsătorit.

Comentarii: