LIFESTYLE

Ştiaţi asta despre Cheloo? Ar fi putut să fie… pictor, dar a fost dat afară din liceu!

Norocul lui că a fost dat afară de la liceul de arte, spune cel mai controversat hip-hop-er al muzicii româneşti. Pentru că nu şi-ar fi dorit niciodată să devină „un bărbos într-un halat albastru, plin de ulei, care făcea trei tablouri pe care nu le-ar fi vrut nimeni”.

Aşa că Cheloo, pe numele lui Cătălin Ştefan Ion, s-a reorientat către muzică. Se plictiseşte repede şi are nevoie de noutate ca să îl ţină în priză. Dacă nu s-ar fi plictisit prea repede, ar fi putut să ajungă scriitor, însă unul instabil psihic.

Probabil că-i recunoaşteţi stilul celui mai incomod jurat de la iUmor, pentru că tot ceea ce scriu aici sunt idei, fraze, vorbe care-i aparţin. Eu doar le-am povestit puţin.

De altfel, umblă vorba prin Antene că din cauza stilului imprevizibil, Cheloo este evitat de producători în postura de invitat în direct, la emisiuni sau la ştiri. Iar reporterii se fofilează care pe unde apucă atunci când e musai să se facă un interviu cu hip-hoper-ul.

Ultima dată când a ajuns în studioul Observatorului, Cheloo a făcut practic antireclamă finalei iUmor, afişând o mină sictirită şi anunţând că practic toată distracţia şi tot fanul sunt la audiţii, finala fiind ceva… plictisitor!

Citeşte şi: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Viaţa agitată, un divorţ şi trei copii

În ceea ce priveşte familia, Cheloo a fost întotdeauna aproape de părinţii lui şi i-a ajutat necondiţionat.

Recunoaşte toate prostiile pe care le-a făcut, nu regretă nimic şi nu îşi doreşte decât să trăiască, simplu. Nu suportă obrăznicia şi nici minciunile gratuite şi tot ceea ce îl supără pe lume, exprimă prin muzică, scrie OK Magazine.

„Eu nu mă inspir din viaţa de cartier, eu studiez natura umană în limita capacităţii mele, adică superficial şi cu răutate, cum i-ar sta bine românului”, susţine artistul care pentru a scoate prima piesă cu colegii din trupa Paraziţii, şi-a vândut blugii.

Despre viaţa lui privată, Cheloo refuză orice intersectare cu lumea mondenă. Mai ales că relaţia cu fosta soţie a fost una tumultoasă. Din cauza scandalurilor, artistul a plecat de acasă, iar Daniela l-a reclamat pentru abandon. Apoi, femeia a ajuns la urgenţă, devenind dependentă de heroină.

La rândul lui, Cheloo, a avut şi el porţia lui de necazuri. A fost prins cu marijuana şi condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare şi la muncă în folosul comunităţii.

 

Comentarii: