LIFESTYLE

S-a întors Larisa Iordache! Gimnasta a revenit în prima competiție după mai bine de 3 ani

După trei ani și o lună de la accidentarea gravă suferită la piciorul stâng, la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Montreal, Larisa Iordache a concurat din nou! S-a întâmplat în acest weekend, la Campionatele Naționale.

 „Mă simt bine, mult mai liniștită. Am avut foarte multe emoții la primul aparat, însă am spart gheața. Mă bucur că am putut să concurez aici, sper din suflet ca de  acum să am mult mai multă forță de a face antrenamente consecutive și să fiu sănătoasă”, a mărturisit gimnasta medaliată cu aur la 5 ediții ale Campionatelor Europene.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să ştii când faci cadouri: Sfaturi extrem de utile pentru sărbători

În decembrie va merge la Europene

În perioada în care s-a recuperat după accidentare, Larisa era hotărâtă să se lase de sportul care i-a adus atâtea satisfacții, dar pandemia și amânarea Jocurilor Olimpice au făcut-o să renunțe la idee.

„A fost destul de dificil când m-am întors, pentru că am întâlnit tot felul de sentimente, gânduri, oameni noi și oarecum mi se dădeau lucrurile peste cap de fiecare dată când luam o hotărâre”, a dezvăluit  Larisa.

Sportiva recunoaște că a avut emoții mari când a urcat pe primul aparat într-un concurs oficial după o perioadă atât de lungă de pauză, dar acum este pregătită pentru orice. Ea are în buzunar biletul pentru Campionatele Europene din decembrie, iar pentru 2021 are un obiectiv bine stabilit: să se califice la Olimpiada de la Tokyo.

„Nu știu dacă pot să zic că este foarte greu, însă trebuie să îmi pun eu oarecum totul în linie, să concurez exact cum îmi fac și la antrenamente integralele și în rest cred că vine de la sine”, a mai spus fosta campioană.

 

 

 

 

Comentarii: