LIFESTYLE

Scandalul momentului! Raluca, bătută de Pepe, dosar penal pentru artist pentru violență în familie

Spunea Pepe în momentul în care a anunțat divorțul că el și Raluca se înțeleg mult mai bine ca înainte. Și că nu au nimic de împărțit, iar de dragul fiicelor lor nu se va ajunge la scandaluri.

Și nu a trecut chiar atât de mult până când situația a luat o întorsătură de-a dreptul uluitoare: s-a ajuns chiar în situația în care procurorul a emis un ordin de protecție pentru soția lui Pepe!

Surse din anturajul celor doi susțin că Pepe și Raluca s-ar fi întâlnit în oraș, și s-ar fi luat la ceartă din cauza unor amenințări pe care cântărețul le-ar fi transmis . Cei doi s-ar fi înjurat, s-ar fi scuipat, iar colericul Pepe ar fi lovit-o cu pumnii pe soția lui care i-ar fi făcut plângere, iar acum artistul s-a fi ales și cu dosar penal pentru violență în familie.

Cancan scrie cum că scenele s-ar fi petrecut chiar în fața fetițelor lor și că Raluca ar fi decisă să ceară acum și custodia exclusivă a fetelor după ce a cerut ordin de protecție la judecătoria Sectorului 2.

În schimb, amicii lui Pepe susțin însă că nici vorbă despre așa ceva și că totul ar fi făcut parte dintr-un plan al nevestei lui Pepe, care l-ar fi provocat pe acesta, care sub influența băuturilor alcoolice, i-ar fi făcut o criză de gelozie femeii.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

Pepe și Raluca, divorț-șoc

În urmă cu câteva săptămâni, Pepe a postat pe pagina lui de socializare un filmuleț prin care anunța că el și Raluca nu mai locuiesc împreună de ceva timp și că au decis să divorețeze.

”Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației.”, a mai spus atunci cântărețul, acuzat acum de violență domestică de cea cu care a avut o căsnicie de aproape 8 ani,

De unde anunța că divorțul dintre ei se va produce la notar, situația se pare că s-a schimbat radical. Și primul divorț bifat de artist s-a încheiat cu un circ mediatic teribil, urmat de procese și plângeri repetate la poliție, Pepe susțind că Oana Zăvoranu i-ar fi furat lucruri din casă.

Mai mult, Pepe a acuzat-o pe Oana că l-ar fi înșelat de adulter și a dat presei imagini compromițătoare cu presupusul amant. La rândul ei, Zăvoranca s-a plâns că Pepe ar fi lovit-o.

 

 

 

 

Comentarii: