LIFESTYLE

S-a mai dărâmat un mit! Ilie Năstase spune adevărul despre cele peste două mii de femei: ”Îmi murea racheta!”

Despre Ilie Năstase se știe că a fost mereu un împătimit al eternului feminin. De altfel, nici nu trebuie să spună ceva, fiindcă e limpede numai dacă numeri căsniciile primului lider din istoria ATP.

Nasty e la a cincea căsnicie, dar nu însurătorile l-au introdus pe legendarul sportiv într-un top 1O al cuceritorilor Planetei, într-o companie selectă cu Warren Beaty sau Julio Iglesias.

Și totuși, Ilie Năstase nu mai ține morțiș să fie considerat un adevărat „Don Juan”. Că o fi ca să o îmbuneze pe Ioana, ultima soție, care tocmai ce a renunțat la divorț, că o spune adevărul, cert e că fostul mare tenismen demontează mitul potrivit căruia i-ar fi trecut prin pat nu mai puțin de 2.500 de femei.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Ce să-i fi zis?”

Numărul cuceririlor a fost exagerat cu mult, a spus Ilie Năstase la podcastul lui Adrian Artene. Și a povestit și de unde legenda, cum s-a născut ea.

„Dacă aveam 2.500 de femei, îmi murea racheta! Treaba asta a început la o discuție cu o doamnă, care a scris cartea, aceeași persoană care a scris cartea despre David Beckham.

Și ea voia să știe neapărat partea cealaltă, nu de turnee și ce-am câștigat, și mă întreba de domnișoare … Și zic: > Habar n-am! Ce să-i fi zis? Că le scriu? … Și, la un moment dat, după ce băusem și noi un păhărel mai mult, eram la mine acasă la Paris, la țară acolo, să scap de ea îi zic: > Și așa s-a scris!„, a explicat marele sportiv.

 

 

 

 

Comentarii: