LIFESTYLE REVIEW

Șapte daruri pe care nu trebuie să le oferiți sau să le primiți! Aduc ghinion și atrag necazul!

Că suntem mai mult sau mai puțin superstițioși ține de cultură, conjunctură ș influență, chiar. Însă cu siguranță despre miturile cadourile care atrag după ele toate relele din lume, ați mai auzit. Iată ce spune despre asta bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, povesteșe Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

„Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire. …Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, începe să enumere celebrul energoterapeut.

CITEȘTE ȘI: Pisicile cu DOUĂ FEȚE! Cum explică cercetătorii înfățișarea felinelor

Cuțitul ”taie soarta”!

Cât despre un… cuţit, Lidia Fecioru spune că, dacă vreți să nu vă taie soarta „este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”.

De asemenea, oglinda dăruită unei femei, de către o altă femeie, îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea. Iar „vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.

Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, mai spune Lidia Fecioru.

Cât despre portofele, genţi şi rucsacuri, ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când sunt oferite în dar. Iar la perle, mare atenție: „La perle, trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur”, atrage atenţia bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

 

 

 

 

 

Comentarii: