LIFESTYLE

Scandal cu înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu! De ce au refuzat fetele să-i ridice trupul de la morgă

După ce a trăit toată viața în lumina reflectoarelor, s-a bucurat de popularitate și de căldura tuturor, Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață pe un pat de spital, intubat. Iar vestea că trebuie înmormântat cum cere protocolul Covid, a fost asimilată greu de fete și de soția celui mai iubit lăutar.

Familia lui Ploieșteanu a făcut cerere la Parchet pentru necropsie, în speranța ca artistul va ieși negativ la testul Covid, după trei săptămâni de stat la Terapie Intensivă. Doar că astăzi de dimineață, când au venit rezultatele de la Institutul Cantacuzino, artistul a ieșit tot pozitiv.

Elena și Rebeca, cele două fiice ale lui Nelu Ploieșteanu, s-au înființat la IML, cu măști, îmbrăcate în negru. Veniseră să ridice sicriul sigilat cu trupul neînsuflețit la tatălui lor. Conform legii, direct la Cimitirul Străulești 2, și îngropat în prezența a maxim 20 de persoane, după protocol Covid.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”Nu va fi înmormântat ca un câine!”

Doar că îndată ce au primit și rezultatele de la necropsie și au aflat că ar fi trebuit să-l îngroape până la ora 17.00, cum prevedea legea, fetele s-au răzgândit. Au refuzat să-l ia astăzi și se vor întoarce mâine, când Nelu Ploieșteanu va fi condus pe ultimul drum.

„Nea Nelu nu va fi înmormântat ca un câine, nu există așa ceva, să-l duci la cimitir în momentul în care îl iei de la IML. Are dreptul la o slujbă. Soția lui e acasă, se simte foarte rău. Nu este dispărută. Este distrusă de durere, e pe pastile. Cât despre înmormântare, se va oganiza mâine.

Legea nu permite priveghi, deși s-a dorit asta. Nu se poate! Există o revoltă a familiei! Familia crede că nu mai avea Covid! Familia se va supune legilor acestei țări. Dar nu era posibil să-l îngroape azi, măcar dacă le dădeau de ieri rezultatele!”, a spus Mara Bănică, la Antena 3.

 

 

 

 

Comentarii: