LIFESTYLE

Scandal fără sfârșit între un fost internațional român și soția cu care e în divorț! De ce este acuzat Ionel Ganea

Cearta dintre încă cei doi soți pare fără sfârșit. În decembrie anul trecut, instanța a decis: Dana și Ionel Ganea au divorțat, iar hotărârea părea să-i mulțumească pe ambii. Însă surpriză, în februarie, ambii au făcut apel și au acum pe rol două procese, unul pentru divorț, altul pentru partaj.

Acum, în disputa dintre fostul fotbalist al Generației de Aur și femeia cu care a trăit aproape 25 de ani s-au băgat și copiii. În special, fiica, Ioana, care îi ține partea mamei, cea care l-a acuzat pe Ganea de violențe conjugale și teroare psihică.

Pe 26 iunie, CANCAN.RO anunța că Ionel Ganea este vizat de o plângere penală din partea Ioanei. În plus, tânăra își mai acuza tatăl că ar fi dat-o afară din casă, la 1 noaptea, cu copilul în brațe.

Ca o completare, Dana Iaru, încă soția fostului internațional român, vine și ea cu o dezvăluire. Potrivit spuselor Danei Iaru, Ionel Ganea ar “sechestra” în prezent lucrurile Ioanei, pe care sub nicio formă nu ar vrea să i le restituie. În plus, fiului lor, George, i-ar fi luat până și mașina pe care a primit-o cadou.

Dana Iaru ar fi încercat să rezolve amiabil situația, însă ex-internaționalul român a trimis-o pe ea, dar și pe copiii lor, “la muncă”, transmițându-le – prin intermediul unui SMS să termine cu “cerșeala”.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Părăsit de copii, dar cu o nouă relație

Dana Iaru ar fi încercat să rezolve situația, însă ex-internaționalul român a trimis-o pe ea, dar și pe copiii lor, “la muncă”, transmițându-le – printr-un mesaj – să termine cu “cerșeala”.

“Ar mai fi ceva de adăugat, care pe mine m-a durut foarte tare. I-am cerut domnului Ganea să-i trimită lucrurile personale Ioanei, adică îmbrăcămintea, încălțămintea, amintirile ei… Iar lui George să-i dea mașina înapoi, mașina pe care i-am făcut-o cadou de ziua lui.

Răspunsul lui a fost «Gata cu cerșeala. La muncă, toți!». Răspuns de mondiale… Ăsta este el… Pentru străini și femei este în stare să facă orice, pentru noi nimic. Să te răzbuni pe copiii tăi este cel mai cumplit lucru. Ăsta, da, părinte!”, a declarat Dana Iaru pentru CANCAN.RO.

De partea cealaltă, Ionel Ganea n-a vrut să-i dea replica în presă niciodată fostei soții. De altfel, spun apropiați de-ai fotbalistului, că acesta s-a obișnuit deja: de fiecare dată când Ganezu s-a afișat cu vreo femeie, a devenit ținta atacurilor Danei, care de la Crăciun, a ieșit constant și l-a mitraliat în public. Și asta pentru Ionel Ganea și-a manifestat mereu dorința de a avea o nouă familie, iar acum și-a asumat public relația pe care o are.

 

 

 

 

Comentarii: