LIFESTYLE

Nu e glumă! Kanye West vrea să o facă pe Kim Kardashian prima doamnă a Americii!

Celebrul rapper Kanye West (43 de ani) este în atenția presei din toată lumea, nu doar peste Ocean, după ce a anunțat chiar de ziua Americii că va candida la președinție. Soțul lui Kim Kardashian, unul dintre susţinătorii vocali ai preşedintelui Donald Trump, a dat vestea pe Twitter.

„Trebuie să îndeplinim promisiunea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION»”, a scris celebrul rapper pe contul lui de Twitter.

CITEȘTE ȘI: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

Susținut de Elon Musk!

Imediat după ce Kanye West și-a exprimat dorința public, miliardarul Elon Musk a răspuns la postarea artistului cu mesajul: „Ai susținerea mea completă!”.

De asemenea, ocazia nu a fost ratată nici de soția lui Kanye West, Kim Kardashian, care i-a republicat mesajul, alături de steagul american.

Nu este prima dată când acesta sugerează că va candida la alegerile prezidențiale. Anul trecut, Kanye le-a spus fanilor prezenți la New York că va candida la alegerile din 2024, iar în cadrul premiilor MTV Video Music din 2015, Kanye a spus că „a decis să candideze la președinție în 2020”.

Deocamdată nu se știe dacă rapperul și-a depus sau nu candidatura oficial. Termenul limită pentru adăugarea candidaților independenți pe buletinele de vot nu a trecut în majoritatea statelor.

 

 

 

 

Comentarii: