FRUMUSETE

Scapă de cearcăne cu ajutorul trucului folosit de Sophia Loren: Este ușor de găsit și costă doar 5 lei

svnews.ro

Sophia Loren ne ia respiraţia cu frumuseţea ei de zeci de ani încoace. A cucerit lumea nu doar cu această calitate, ci şi cu talentul actoricesc.

Cu o popularitate greu de egalat de o altă actriţă italiană, a jucat în aproximativ 100 de filme şi continuă să apară în producţii noi, în ciuda vârstei de 86 de ani la care arată uimitor. Chiar dacă nu putem avea toate frumuseţea ei, am putea încerca un truc de înfrumuseţare pe care-l foloseşte de mult timp.

În urmă cu şase ani, Sophia Loren a ieşit din perioada de retragere care durase 11 ani pentru a filma „Vocea umană”, o dramă romantică realizată după piesa omonimă a lui Jean Cocteau.

În proiectul de 25 de minute, care a fost regizat de fiul ei Edoardo Ponti, Loren a interpretat o femeie singură, care locuieşte alături de menajera ei într-o vilă italiană şi care are o convorbire telefonică emoţionantă cu bărbatul pe care l-a iubit cândva şi care a părăsit-o pentru o altă femeie. Recent, a fost lansată pe Netflix o nouă peliculă, numită „The Life Ahead‟, în care Sophia Loren va încânta publicul cu rolul unei bătrâne supravieţuitoare a Holocaustului şi pentru care este posibil ca în anul 2021 să primească un nou premiu Oscar.

Această actriţă extraordinară şi neobosită îşi păstrează frumuseţea în pofida vârstei, de aceea sfaturile ei în privinţa îngrijirii personale ar trebui urmate. Din punctul ei de vedere, chiar şi o femeie cu aspect simplu poate arăta extrem de atractivă dacă are grijă de ea însăşi.

CITEȘTE ȘI: Drama teribilă prin care a trecut Andreea Marin! A pierdut două sarcini, medicii nu-i mai dădeau șanse

Recomandă uleiul de măsline pentru o piele frumoasă

Cum are rădăcini mediteraneene, nu este o surpriză faptul că Sophia a susţinut uleiul de măsline virgin organic, presat la rece ca una dintre cele mai bune produse pentru îngrijirea pielii, potrivit clickpentrufemei.ro. A fost predilecta uleiului de măsline folosit ca atare pentru a hidrata intens pielea, dar şi al cremelor şi loţiunilor pentru piele din care nu lipsea uleiul de măsline. De altel, acest tip de ulei este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante şi conţinutul de vitamina E.

Cum alungă cearcănele Sophia Loren

Deşi frumuseţea ei are legătură mai mult cu genele bună, poţi aplica şi tu trucurile ei de înfrumuseţare, cum este acela prin ea ea spunea „Arrivederci!‟ cearcănelor.

CITEȘTE ȘI: Din nou pe masa de operație! Ce s-a întâmplat cu Cătălin Botezatu

În timpul perioadei de glorie din anii ’50 şi ’60, actriţa zdrobea frunzele de mentă pentru a crea o pastă şi o aplica pe pielea de sub ochi pentru a îndepărta cearcănele. Judecând după cât de bine arată la vârsta sa înaintată, am putea spune că se bazează şi astăzi pe acest truc de înfrumuseţare.

Pe lângă faptul că este un remediu natural, nici nu costă prea mult. 30 de grame de frunze de mentă proaspete se găsesc la preţul de 5 lei, maxim 7 lei. Ai nevoie de câteva frunze, cât să formezi un strat subţire sub ochi. Umiditatea frunzelor ajută la formarea unei texturi de pastă în timp ce le zdrobeşti.

Comentarii: