LIFESTYLE

Schimbare radicală! Cum își câștigă existența acum văduva lui Mihai Contantinescu, n-are legătură cu muzica

Viața Simonei Secrier s-a schimbat total de un și ceva. Și totul s-a întâmplat totul rapid, în doar câteva luni. Mai întâi, cântăreața și-a pierdut soțul după ce acesta a stat luni în comă, apoi pandemia a lăsat-o fără cântări și spectacole.

Văduva lui Mihai Constantinescu nici n-a avut timp să înțeleagă ceea ce i se întâmplă, mai ales că soțul ei nici nu strânsese vreo avere – avea doar un apartament – ca să-i lase moștenire și să poată aștepta liniștită să treacă pandemia.

Așa că Simona Secrier s-a reinventat. “Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos.

Eu sunt economist. Am luat de la zero totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu”, a mărturisit soția regretatului artist la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Cântărețul, regretat și de prima soție

Cât despre cum este acum viața ei, fire discretă, Simona nu s-a plâns niciodată. Oricânt de greu îi este și i-a fost. “Știi că și Mihai… Dumnezeu e în fiecare dintre noi și puterea e în noi.

Dacă ești credincios, te rogi și își dorești cu ardoare un lucru, intenția ta pleacă în Univers și atunci e imposibil să nu se îndeplinească. Am voință și sunt ambițioasă”, a explicat Simona Secrier.

Către Mihai își îndreaptă gândurile mai mereu și prima soție, Mihaela, cea care a păstrat mereu o relație civilizată cu Simona, cele două susținându-se reciproc în momentele grele.

”Odată cu el, a plecat o parte din sufletul meu, din viața mea, din tot ce aveam mai bun și mai frumos. Am pierdut cel mai important bărbat din viața mea, după tatăl meu.

A plecat o energie care nu poate fi înlocuită cu nimeni și cu nimic. Am trăit împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, tinerețea. Ne-am iubit enorm, ne-am respectat și am rămas prieteni”, a mărturisit Mihaela tot la Antena Stars.

 

 

 

 

 

Comentarii: