LIFESTYLE

Nu-și mai vorbesc de ani buni, dar respectă regulile: ce i-a interzis Pițurcă Vicăi Blochina

S-au judecat cât s-au judecat, s-au certat îndirect, s-au evitat, nu-și vorbesc de 7 ani, dar chiar și așa, când Victor Pițurcă zice ceva, Vica Blochina nu mai comentează.

Mai ales că indiferent de păcatele fostei dansatoare, e limpede că își dorește ce e mai bine pentru copilul ei.
Iar Pițurcă este tatăl ideal pentru fiul pe care-l are cu Vica, în timp ce Edan îl divinizează și vrea să stea mai mult cu el. Ba mai mult, deși Vica îl cam trage de limbă, curioasă fiind cum se comportă și ce mai zice fostul ei, băiatul nu spune absolut nimic.

Știe că tatăl său este instransigent și urăște bârfa, așa că tot ceea ce îi zice, e literă de lege. De asemenea, băiatul și mama lui nu urcă nicio poză cu el împreună cu tatăl pe rețelele de socializare, lucru pe care Piți i l-ar fi pus în vedere.
Și se observă că pe contul de Instagram, nu există nicio astfel de fotografie, deși sunt multe vacanțele pe care tatăl și fiul le-au petrecut împreună.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Întâlnire după 7 ani

Vica Blochina a fost nevoită să aștepte mai bine de 7 ani până când a dat iar ochii cu Pițurcă. Ea este cea care îl duce și îl ia de acasă de la Piți și e mereu pusă la 4 ace, doar-doar îi va surâde norocul.

De curând, așa s-a și întâmplat, însă Vicăi nu i-a ieșit manevra, pentru că fostul selecționer al naționalei de fotbal i-ar fi întors spatele.

”Mi-a tresărit inima ca-n tinerețe, când l-am văzut cum arăta, ”e țiplă, e incredibil”, a povestit vedeta la Măruță la emisiune, deși a omis să spună și că Piți nici nu s-a uitat spre ea, susține Playsport.

 

 

Comentarii: