LIFESTYLE

Se antrenează zilnic să cucerească vârful Kilimanjaro!

Norris Măgeanu, șeful Federației de Automobilism Sportiv are o pasiune ascunsă: expedițiile montane pline de adrenalină. Vrea să urce pe cele mai înalte vârfuri de pe cele șapte continente.

După ce urcat  pe cel mai înalt munte din America de Sud, Aconcagua, la început acestui ani îl va explora pe cel din Africa.

„Muntele este locul în care cumva mă regăsesc, se spune că atunci când urci cei mai înalți  munți, reușești să pătrunzi mai adânc în sufletul tău”, mărturisește Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

Până acum, Norris a explorat toți munții din România, dar experiența vieții a trăit-o în urmă cu 6 ani!

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

„Am urcat la Aconcagua. Mai aveam 60 de metri până în vârf, după cum ne arăta altimetrul. Bine, Aconcagua are 6960 de metri, o înălțime considerabilă, e cel mai înalt din America de Sud din Emisfera Sudică”, spune șeful Federației de Automobilism.

Are și o teorie pe care vrea să o și pună în practică. „În lume sunt șapte vârfuri, fiecare vârf pe câte un continent care sunt considerate că trebuie atinse de cineva căruia îi place muntele”, spune fostul pilot. Care se pregătește pentru următorul munte pe care vrea să ajungă la începutul anului 2022.

„Voi merge pe Kilimanjaro”, spune Norris care trage din greu pentru asta. „Nu este zi în care să nu fac sport, mă mișc mult”, încheie  președintele FRAS.

Comentarii: