LIFESTYLE

E oficial! Ioana Năstase a introdus acțiunea de divorț!

Ceea ce doar se bănuia acum a devenit certitudine. Dacă ăsta vară l-a iertat să zicem așa în ”tie-break”, Ioana Năstase s-a răzgândit din nou. Iar pe 21 octombrie a introdus pentru a doua oară într-un an acțiunea de divorț, la judecătoria Constanța.

Ioana a mai depus o dată actele în instanță, imediat după epispdul violent, petrecut în ianuarie, când a avut nevoie de poliție ca să scape de ”ploaia de pumni” a colericului Ilie.

Însă legendarul sportiv a încercat și a reușit să o convingă să renunțe. I-a făcut toate poftele, i-a promis că se va schimba, a dus-o în vacanțe la Paris și peste tot, ba chiar a mers cu ea și la mormântul lui Arsenie Boca.

Dar tot n-a mers așa cum trebuia. Și de unde zicea că Ilie are nevoie de ea și o face pentru el, iată că Ioana s-a sucit din nou. Divorțează!

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Răbdarea mea a luat sfârșit!”

Săptămâna trecută, Ioana a postat un mesaj pe contul ei de Facebook, în miez de noapte. „Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele … răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt crezând și sperând că se va schimba ceva în bine.

Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioada voi avea nevoie de liniște si puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Năstase pe pagina sa de socializare, dând de înțeles că s-a despărțit de Ilie.

Care ce a făcut? Imediat comentarii de susținere pentru încă soția lui, a revărsat un potop de înjurături la adresa prietenelor virtuale ale Ioanei. Fostul sportiv le-a luat pe fiecare în parte și s-a oprit doar la intervenția celei de-a cincea doamne Năstase.

 

 

 

Comentarii: