HOROSCOP

HOROSCOP 27 octombrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Pleci la drum alături de un prieten drag care ți-a promis că te ajută profesional. Nu te baza foarte mult pe această persoană, riscă să fie cu capul în nori și să strice lucrurile. Mai bine te-ai baza întâi pe tine însuți și pe potențialul tău de a face lucrurile așa cum știi mai bine.

Taur
Toate lucrurile pe care le-ai început au șanse mari să se concretizeze astăzi. Te simți satisfăcut de tot ceea ce ai reușit să faci și începi, cu entuziasm, alte proiecte noi. Ești în cea mai bună formă de a lua decizii corecte și înțelepte și ești dornic să îi ajuți și pe cei din jur.

Gemeni
Ai un puternic entuziasm față de viitorul tău și îți faci fel și fel de planuri pentru a te simți cât mai bine. Din fericire, ai parte de sprijinul celor dragi, care te ajută să pornești pe drumul cel bun. Ești în starea necesară luării celor mai bune decizii pentru tine și îndeplinirea dorințelor tale.

Rac
Împărtășirea opiniilor decurge foarte bine astăzi, pentru că stai perfect la capitolul comunicare. Spunându-le celorlalți ce aștepți de la ei și ce simți față de ei te va ajuta și pe tine în relația pe care o aveți, așa că nu ezita să fii tu însuți și să dai frâu liber sentimentelor. Există aspecte pozitive la capitolul comunicare și în domeniul profesional.

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Leu
Ești într-o formă bună din punctul de vedere fizic, dar și cel psihic; dimineața, practici un sport, fie alergat, fie fitness, iar energia ta este de departe cea mai bună. Ziua o continui în același ritm energic ce se răsfrânge și asupra activităților de birou, și în relațiile cu cei din jur.

Fecioară
Deși la începutul zilei te simți ușor inconfortabil, pe parcurs devii foarte activ și începi să te ocupi serios de treburile pe care le-ai lăsat neterminate. Bucură-te de gândirea amplă pe care o ai astăzi și gândește-te la cum să rezolvi cât mai eficient totul.

Balanță
Nu te lăsa influențat de oamenii rău intenționați, care nu doresc decât să te abată de la starea ta de bine. Vei fi înconjurat de oameni invidioși, dar atât timp cât tu nu ții cont de ei și îți urmezi rațiunea, toate lucrurile vor ieși perfect. Învață să ții, în primul rând, cont de tine însuți.

Scorpion
Această dimineață este una favorabilă aspectelor de ordin financiar; poți câștiga o sumă de bani sau chiar poți primi o avere de care nu știai. Beneficiezi de simț realistic și faci față cu responsabilitate tuturor lucrurilor prin care trec astăzi.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător
Câștigi respectul oamenilor din jur pentru că gestul tău de a îi ajuta contează enorm. Oamenii te simt alături de ei și încearcă să te recompenseze pentru ajutorul pe care îl oferi dezinteresat. Îți faci prieteni noi care îți vor rămâne aproape oricând ai nevoie.

Capricorn
Este o zi foarte bună în ceea ce privește sănătatea și starea de spirit. Ai energie să faci totul ca la carte, iar acest lucru se vede după modul în care te implici. Cei dragi îți sunt alături în tot ce ai nevoie, iar acest lucru te face foarte fericit.

Vărsător
Tinzi să asculți mai mult de inimă decât de rațiune însă trebuie să lași deoparte emoțiile pentru o zi, pentru că astăzi este cu adevărat nevoie de tine la muncă. Ești nevoit să finalizezi câteva proiecte, dar dacă gândul îți sare la persoana iubită, nu le vei putea face față așa cum trebuie.

Pești
La birou ești persoana care trebuie să dea socoteală pentru orice, iar de acest lucru te-ai cam săturat, ceea ce te poate face să spui lucruri la supărare. Nu reacționa impulsiv, pentru că oamenii vor înțelege exact ceea ce le spui pe moment și riști să creezi conflicte la locul de muncă. Fii temperat!

 

 

 

 

 

 

Comentarii: