LIFESTYLE

Se distrează cu greutăți de 160 de kilograme!

Rareș Toader, campionul național la aruncarea greutății, a lăsat bolovanii de 50 de kilograme pe care îi ridica în perioada pandemiei și a trecut la lucruri serioase!

Deși accidentat, sportivul se antrenează printre altele cu haltere de 160 de kilograme. După ce timp de câteva luni și-a transformat curtea casei sale de la Călimănești într-un adevărat loc de antrenamente, Rareș Toader a revenit la arena Lia Manoliu, unde se pregătește cu gândul doar la baremul olimpic.

Doar 30 de centimetri îl despart de Olimpiada de la Tokyo! Rareș are un mare regret: Sper să fiu la Tokyo! Din păcate, această pandemie m-a oprit într-o perioadă sportivă de top, în luna februarie, când am câștigat și Campionatul Național de seniori și a fost o piedică că mi-am făcut un personal best, recordul vieții în proba asta, dar sunt convins că vârsta este de partea mea și voi putea să ating și baremul„, mărturisește campionul medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

Din fericire mă bucur că am trecut cu bine peste această perioadă, am avut un spațiu la mine în curte unde m-am putut antrena, am putut să arunc inclusiv cu greutatea. Iar acum mă simt ca un copil care i-au fost luate jucăriile și le-a recăpătat„, recunoaște sportivul.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de neocolit pentru toţi bărbaţii: Ce trebuie să facă dacă vor să aibă succes

 Amintiri din pandemie: o entorsă și un tatuaj

Sportivul s-a întors de acasă și cu o entorsă la glezna dreaptă, care nu îl împiedică însă să tragă tare la antrenamente, dar și cu un tatuaj, cel de-al cincilea, care – după cum mărturisește – îl reprezintă în totalitate!

„Cel mai recent este cel de pe brațul drept și mă definește. Este în limba latină și se traduce: „Soarta îi favorizează pe cei puternici, povestește Rareș Toader.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: