LIFESTYLE

„Dupa comă, cred că am plecat în lumea de dincolo”! Dezvăluiri incredibile ale saxofonistului Armin Nicoară

Armin Nicoară este unul dintre cei mai apreciați saxofoniști din România la ora actuală, călcându-i pe urme tatălui său, Petrică. Dar ce-i drept, tânărul artist a devenit și mai celebru odată cu scandalul cu Vlăduța Lupău, un scandal iz de amantlâc în care a fost implicat în urmă cu câteva luni.

Puțină lume știe însă drama prin care trece și a trecut saxofonistul, care de la 15 ani se luptă cu diabetul și își face zilnic injecții cu insulină. Armin Nicoară recunoaște că boala sa a venit cumva pe fondul neînțelegerilor pe care le avea la acea vreme cu tatăl lui, un tip mai dur și veșnic critic cu fiul său. Armin Nicoară a fost la un pas de colaps, și așa a descoperit că suferă de diabet insulino-dependent.

CITEȘTE ȘI: Amorţirea mâinii în timpul nopţii, semnul unei afecţiuni grave. Ce măsuri trebuie să iei

”Simt că Dumnezeu mă iubește…!”

Și de aceea l-a și întors din drum. Drumul către cealaltă lume… Odată ce a aflat de ce boală suferă, Armin Nicoară recunoaște că intrase în depresie. Intrase în depresie și în faza de negare a bolii. Refuza să își facă injecțiile așa cu trebuia, iar într-o zi acest lucru era să-i fie fatal.

Mama lui a chemat salvarea, iar asistenții care l-au văzut i-au transmis femeii că fiul ei este…drogat. I-au băgat pe venă glucoză, și n-a trecut mult timp că Armin a intrat în colaps. ”Mi-am dat capul pe spate, m-am inclestat, ochii s-au dus, eram clar…”, povestește artistul pentru Kanal D.

Și în timp ce zăcea în comă pe patul de spital a experimentat moartea clinică, exact ca-n tratatele savanților. Și-a văzut corpul din exterior, de deasupra, și i-a văzut pe toți din jur. Iar când și-a revenit, a fost un șoc chiar și pentru medici.

 

 

 

 

 

Comentarii: