LIFESTYLE

Se împacă Pepe și Raluca? Artistul este tranșant, iată ce spune acum

După ce au mers pe la poliție, pe la instanță, și-au dat poalele peste cap și s-au acuzat unul pe altul că s-au tradus în dragoste, Pepe vine și face pasul înapoi. S-a împăcat cu Raluca și au îngropat securea războiului, de dragul celor două fetițe, iar lucrurile vor continua așa cum își dorea artistul de la început, atunci când a anunțat divorțul.

”Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine.

E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, i-a spus Pepe nașului său, Măruță, în direct.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

”Puteam să bag mâna-n foc!”

Cât despre custodia celor două fete, Rosa Alexandra (5 ani) și Maria (8 ani), aceasta va fi comună, iar ele vor continua să locuiască în casa artistului, a scris spynews.ro.

”Pe 24 decembrie, de Crăciun, fetițele au fost la mine, iar pe 25 fetele au fost la Raluca. Revelionul l-au făcut mine, anul viitor poate vor fi la Raluca căci eu voi avea concert. Copiii nu trebuie luați nici de mamă, nici de tată.

Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Și ea și-a dorit același lucru, am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri”, a mai spus Pepe la Pro TV, lăsând să se înțeleagă că el ar fi dorit o împăcare în adevăratul sens al cuvântului.

”Atât timp cât 50 la sută din varianta de sută la sută nu-și dorește, nu mai e cale de împăcare. Eu respect dorința fiecăruia. Puteam să bag mana în foc că nu mă despart toată viața de Raluca și uite că nu a fost așa.

Eu sunt un tip hotărât. Dar e vorba despre copiii noștri, viața noastră, trebuie să fim alături de copiii noștri amândoi, trebuie să comunicăm între noi. Trebuie să ne lăsăm pe noi deoparte, să lăsăm frustrarea și orgoliile la o parte. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a încheiat artistul.

 

 

 

Comentarii: