LIFESTYLE

Ilie Năstase, la un pas de pușcărie? Soția bătută: ”Nu vreau să-i fac rău!”

Tocmai ce apucase să povestească Ioana Năstase cât de bine se înțelege cu soțul și că mega-colericul Ilie nu este gelos, deloc, ba chiar i-a dat voie să-și petreacă onomastica la munte cu prietenii.

Dar iată că ori Ioana nu spunea adevărul, ori ceva grav s-a întâmplat dacă s-a ajuns ca cea de-a cincea doamnă Năstase să sune la poliție și să-i aștepte pe agenți, încuiată în baie de frică.

”Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc. Nu mă așteptam să se afle, dar nici nu pot să nu răspund.

Eu voi încerca să stau tot timpul cu cineva în preajmă în perioada următoare, pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată, încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Și acum îmi tremură picioarele” a spus Ioana Năstase, la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

”Întrebați-o pe ea!”

Ioana, cu care Nasty s-a căsătorit religios astă vară, după ce aceasta amenințase că va băga divorț, după ieșirea din starea de urgență, a mai spus și că îi este frică să mai rămână singură în preajma soțului ei.

Reacția lui Ilie Năstase a fost următoarea: ”Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a spus legendarul tenisman pentru Prosport.

Evident enervat de situație, pentru că se știe, dacă Ioana ar înainta plângere la poliție și ar cere ordin de protecție, lucrurile s-ar putea complica pentru Ilie Năstase. Cel care a suferit deja o condamnare cu suspendarea executării pedepsei pe o perioadă de doi ani și care la o infracțiune dovedită, ar putea ajunge după gratii.

 

 

Comentarii: