LIFESTYLE

Se joacă sau s-a întâmplat minunea? Delia a anunțat că e gravidă

Și pentru că solista a dat vestea în cadrul unei ediții a emisiunii de divertisment în care se află în juriu alături de Cheloo și Mihai Bendeac, lumea se întreabă acum dacă Delia a avut, de fapt, umor.

De altfel, chiar și colegii ei de platou au părut șocați și n-au știut cum să reacționeze. Mihai Bendeac s-a făcut că nu aude bine, apoi a mai întrebat o dată: „Ești însărcinată?”. Imediat după, Delia și-a pus mâinile în jurul burții și a spus: „Am un bebe”.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

S-a săturat de eterna întrebare

Vedeta mărturisea într-o vreme că s-a săturat deja să fie întrebată când va face un copil.
„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil.

Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face.
Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a declarat vedeta în cadrul unui podcast.

 

 

 

Comentarii: