LIFESTYLE

Din ce a făcut bani miliardarul român, mort la Milano

Un avion de mici dimensiuni a explodat astăzi la periferia orașului Milano. Nimeni n-a mai scăpat cu viață din incidentul aviatic în care și-a găsit sfârșitul și discretul milionar Dan Petrescu.

Despre Dan Petrescu se știe că și-a făcut averea din imobiliare, dar și că a fost partenerul lui Ion Țiriac, imediat după Revoluție. I se spunea ”miliardarul din umbră” și  nu era văzut niciodată la evenimente sau în prim-plan.

Extrem de discret, Dan Petrescu a câştigat sume uriaşe din afaceri cu terenuri, pe pământurile lui fiind construite zeci de supermarketuri din ţară, și ajunsese să încaseze doar din chirii milioane de euro. Averea îi era estimată la 3 miliarde de euro, fiind probabil cel mai bogat român.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Cancan scria că miliardarul Dan Petrescu s-a ferit mereu de lume și mai ales de ziare.   Conducea maşini vechi, se îmbraca sărăcăcios şi zbura la Monte Carlo, acolo unde locuia, doar cu avioane low cost. Mai mult, de la aeroport,  meargea cu autobuzul până la apartamentul său de pe Riviera Franceză.

Comentarii: