LIFESTYLE

Se termină divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano? Ce s-a întâmplat cu băieții artistei cu Alex Velea, ce nume poartă copiii

Cred că și dumneavoastră, și noi, ne-am tot întrebat oare când se va sfârși această saga demnă de un roman foileton dintre Antonia și fostul ei soț, italianul Vincenzo Castellano.

Pentru că după o dragoste ca-n povești, încheiată cu o nuntă fastuoasă, despărțirea a devenit cel mai negru coșmar din viața frumoasei Antonia. Nimeni nu s-ar fi gândit că un divorț poate dura, iată, 5 ani!

Dincolo de faptul că a fost la mijloc un copil, situația a devenit extrem de complicată pentru faptul că procesul s-a mutat la un moment dat în Italia. Dar se pare că istoria a ajuns la final și la sfârșitul acestei săptămâni, Antonia ar putea deveni liberă să se mărite cu Alex Velea. Tatăl celor doi băieți ai ei, Dominic și Akim.

”Mai e un termen în Italia, înainte să putem închide la notar, în România. E o chestiune legată de copil, un act pe care să-l depunem apoi la cabinetul notarial”, anunță avocatul Antoniei în Libertatea.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 

Băieții lui Velea sunt în acte tot…Castellano

Și asta deși instanța i-a dat câștig de cauză cântărețului în procesul de tăgadă a paternității. Alex Velea mai are de așteptat însă decât foarte puțin până când, spun avocații, va expira și termenul de apel al celeilalte părți.

Cum de s-a ajuns la această situație bizară, deși toată lumea a știut că Velea este tatăl băieților Antoniei? Este o chestiune de legislație, atâta timp cât mama este căsătorită cu un bărbat, copilul apare automat drept al soțului din acte, iar ca să-și dovedească paternitatea, tatăl biologic este obligat să vină în instanță.

Așa se face că Dominic și Akim, cei doi băieți ai cupului Antonia-Velea, sunt deocamdată în certificatele de naștere tot… Castellano. Și încă necreștinați, deși sunt deja mari.

 

Citește și: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

 

Divorț lung, ceartă pe fetiță

Marea durere a Antoniei, chiar dacă va sărbători în scurt timp divorțul și se va putea mărita cu Velea, marea durere a cântăreței este fiica ei. Cu Vincenzo, Antonia are o fetiță superbă, care i-a moștenit frumusețea mamei, dar care trăiește de ani buni, în Italia, în familia Castellano.

Totul a fost ok până când, susține tatăl copilei, Antonia a început să-și lase fata cu lunile în grija bunicilor, în Sicilia. S-a concentrat pe carieră și pe povestea cu Velea, a fost atactul de atunci al lui Vincenzo, care a oprit-o pe  Rosaria Maya  în Italia și nu i-a mai permis Antoniei să o ia acasă.

Cântăreața a ripostat atunci intendând un dosar de răpire și unul pentru custodie și divorț, dar anii au trecut și încă se judecă.

 

Comentarii: