LIFESTYLE

Secretele siluetei de adolescentă ale Andreei Bălan! Obiceiul zilnic de la care nu se abate cântăreața

La 38 de ani, Andreea Bălan și-a păstrat același fizic adolescentin. Are doi copii, are viața aglomerată, muzică și carieră în TV, și totuși reușește să fie de fiecare dată o apariție, oriunde s-ar afla. Secretele Andreei? Deși mărturisește că nu duce dorul la nimic și nu se abține să-și facă poftele, există o constantă în rutina ei zilnică.

„Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a mărturisit Andreea Bălan pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate.

Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, a mai spus cântăreața.

 

 

 

 

Comentarii: