LIFESTYLE

Secretomanie totală la creștinarea micului Archie! Ce listă scurtă de invitați au Meghan și Harry și de ce lipsește străbunica regina Elisabeta a II-a

todaysparent.com

Toată lumea ar putea să creadă și au tot fost debate-uri în Regat cum că în spatele controverselor în ceea ce privește botezul regal de astăzi ar sta Meghan Markle. Desigur, mama bebelușului în vârstă de 8 săptămâni a fost considerată resposabilă de toată secretomania din jurul ceremoniei, dar surpriză. Surse regale susțin pentru tabloidele britanice cum că de fapt cel care a decis ca evenimentul să fie unul privat și restrâns a fost chiar prințul Harry!

”Chiar dacă oamenii cred că a fost mâna lui Meghan, cel care a condus totul este Harry. El își dorește ca fiul său să fie un cetățean discret în toate felurile posibile”, sună o declarație citată cotidianul The Sun.

De altfel, Archie Harrison este botezat chiar în aceste momente de arhiepiscopul de Canterbury la Castelul Windsor, în Quinn Private Chappel, și nu în Capela St. Georges, așa cum se știa inițial. Ceremonia se ține doar în fața a 25 de invitați.

Prințul William și ducesa Kate au intrat la castel nu pe poarta principală, ci pe cea folosită de Serviciile Secrete, iar bunicul Charles și soția lui Camilla au aterizat cu elicopterul direct pe domeniu, evitând toți să se înfățișeze în fața mulțimii care s-a strâns la Windsor.

Citește și: A fost dat de gol! GREȘEALA făcută de Prinţul Charles la nașterea fiului său Harry

Numele nașilor, top secret

Deși teoretic, datele din certificatul de botez ar trebui și sunt publice, tabloidele susțin că supușii Reginei, cei care au plătit taxe de câteva milioane de euro pentru renovarea castelului Windsor, nu vor afla detalii despre micul Archie, pentru că tatăl lui a cerut ca totul să rămână ”private affair”.

Așa că se fac pariuri și speculații cu numele nașilor bebelușului care deși nu a primit niciun titlu regal la naștere, este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron. Bomba o reprezintă informația de ultimă oră: cum că nașa lui Archi ar fi nimeni alta decât fosta bonă a prințului Harry”

Tiggy Legge Bourke a devenit foarte apropiată de Harry după ce moștenitorul Coroanei s-a despărțit de mama acestuia, regretata Lady Di, susține ”The Sun”, iar zvonurile că ea este nașa băiatului sunt alimentate și de faptul că fosta angajată și-a făcut apariția la ceremonia restrânsă.

Marea absentă de la ceremonie este Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, care a anunțat că nu participă la eveniment din cauza unor obligații regale.

Comentarii: