FRUMUSETE

Secretul Irinei Loghin: Cum reuşeşte să aibă un ten impecabil la aproape 80 de ani

teotrandafir.com

Cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin a dezvăluit ultimele sale secrete în materie de frumusețe.

La 79 de ani, Irina Loghin are un ten aproape impecabil. Este cunoscut faptul că interpreta a adoptat o alimentație vegetariană de ani buni, iar mișcarea zilnică este obligatorie în programul încărcat al artistei.

CITEȘTE ȘI: Şapte reguli de bază: Cum să arăţi bine fără machiaj

Doamna Irina Loghin a mărturisit cu mai multe ocazii că are grijă de ten, că folosește produse cât mai naturale și execută și câteva mișcări ferme de masaj facial, în fiecare zi, pentru tonus și elasticitate.

Dar iată care este ultimul sfat al vedetei către toate doamnele și domnișoarele: ”Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea, foloseam și de floarea soarelui. Acum se găsește peste tot. Îl amestec într-un lapte demachiant, aplic pe față și șterg apoi cu un prosop umed și moale. Tenul va fi curat și strălucitor. Nu vă culcați niciodată cu machiajul de peste zi. Este o mare greșeală pentru ten. După demachiere, este bine să îți faci și un masaj al feței, îi va da energie și elasticitate.”

CITEȘTE ȘI: Știai? Ce RIȘTI dacă aplici parfumul direct pe pielea gâtului

Având în vedere că vedeta de muzică populară arată superb la 79 de ani, sigur multe femei îi vor urma acest sfat de frumusețe. Plus că toate sfaturile de frumusețe ale doamnei sunt din sfera produselor naturale și deloc costisitoare.

Comentarii: