FRUMUSETE

Secretul logodnicei Prințului Harry: Lucrul de care nu se desparte niciodată în călătoriile sale

Foto: Pinterest.com

Fie că e vorba de filmările serialului TV Suits, de pledoariile pentru drepturile femeilor la Națiunile Unite sau de relația cu Prințul Harry, proaspătul logodnic, se poate spune că programul lui Meghan Markle include zboruri dese cu avionul.

Cu un program atât de plin, cum își păstrează Meghan pielea atât de fină și de strălucitoare?

Citește și: Cele mai bune condimente anti-îmbătrânire

Într-un interviu acordat revistei Allure, viitoarea ducesă a vorbit despre serialul TV în care joacă, blogul ei personal și sfaturile ei despre frumusețe: ce să faci și ce să nu faci.

Care e acel lucru nelipsit din călătoriile ei? Meghan a mărturisit că e vorba de uleiul de arbore de ceai: „Lucrul de care nu mă pot lipsi atunci când călătoresc este un mic recipient cu ulei de arbore de ceai. Fie că e vorba despre o tăietură, o mușcătură de țânțar, sau o mică iritație, chiar dacă nu e cel mai la modă lucru, eu folosesc acest ulei.”

Citește și: 2 Condimente pentru SCĂDEREA glicemiei

Cu ce e așa de special uleiul de arbore de ceai?

Arborele de ceai este un arbore nativ în Australia, care acționează eficient împotriva infecțiilor bacteriene, virale și fungice, fiind considerat unul din cele mai neiritante uleiuri antiseptice. Poate fi de un ajutor benefic pentru pielea afectată de acnee, rozacee, acnee juvenilă.

Atunci când călătorești cu avionul îți poți da cu puțin ulei de arbore de ceai pe la nas pentru ați proteja sinusurile de germenii din avion. Așa că nu ezitați să folosiți acest produs în următoarea călătorie cu avionul!

Comentarii: