FRUMUSETE

Sfaturi de la un hairstylist celebru: Trei moduri de a arăta mai slabă cu ajutorul coafurilor

click.ro

Celebrul hairstylist britanic Chris Appleton a dezvăluit trei modalități de a părea mai slab cu ajutorul tunsorilor. El a împărtășit secretul pe contul său TikTok.

Ondularea părului

Specialistul, al cărui blog are peste 2 milioane de abonați, le-a recomandat fetelor să își onduleze părul de sus în jos sau în direcția feței pentru a o corecta și a sublinia pomeții.

„În același timp, șuvițele ondulate în direcția opusă rotunjesc forma capului și îmbătrânesc vizual”, a avertizat Appleton.

CITEȘTE ȘI: Părul tău se îngrașă foarte repede și simți nevoia să îl speli zilnic? Ce greșeli faci, fără să îți dai seama

Cărare pe mijlocul capului

Stilistul sfătuiește, de asemenea, să evitați coafurile cu o despărțire laterală sau cu o „cărare pe o parte”. Potrivit acestuia, aceasta dăunează aspectului.

El recomandă ca despărțirea sau „cărarea” să fie în mijlocul capului, iar părul în consecință. Aceasta din urmă face ca părul să arate mai des, a notat expertul.

Coada de cal

În cele din urmă, hairstylistul și-a îndreptat atenția către cozile de cal, despre care Appleton susține că sunt plictisitoare pentru mulți. În imaginile publicate, specialistul demonstrează o variantă a unei astfel de coafuri.

CITEȘTE ȘI: Sfatul stilistului: Cum să ai o coafură perfectă fără prea mult efort

„Pentru a vă face fața mai subțire din punct de vedere vizual, ridicați coada mai sus”, a sfătuit el, citat de BGNES.

În luna iulie, coafeza canadiană Mary Ann a numit coafurile care strică calitatea părului. Bloggerița sfătuiește să nu vă trageți șuvițele într-o coadă de cal înaltă sau într-un coc strâns, deoarece aceste stiluri le fac fragile de-a lungul liniei de creștere.

@chrisappletonhair3 EASY ways to make your face look more snatched ##hairtutorialsvideo♬ original sound – Chrisappleton1

Comentarii: