RELATII

Sfaturi despre începerea unei noi relații

După terminarea unei relații și mai ales dacă ați suferit o decepție în dragoste, este firesc să fiți precaute și temătoare înainte de începerea unei noi relații. Nu vreți să greșiți din nou și nici să suferiți din nou. Există însă cazuri în care exagerați cu precauțiile și deși iubirea vă bate la ușă și vă simțiți din nou îndrăgostite, negați sentimentele pentru a nu fi iar rănite.

Iubirea este și dulce și periculoasă. Ne face să ne pierdem capul, să nu mai gândim și să acționăm rațional, dar acest lucru nu trebuie să ne determine să nu mai iubim din nou. Așadar, iubirea nu trebuie ignorată, mai ales când este sinceră și pură. Dacă vă îndrăgostiți de cineva nu trebuie să ascundeți acest lucru și să vă mințiți pe voi înșivă. Este bine să acceptați realitatea. Iată câteva sfaturi despre începerea unei noi relații:

Intrați pe Placere.ro, în cea mai mare comunitate de dating online din România. După ce vă creați cont aveți posibilitatea de a descoperi bărbați care se află în căutarea persoanei potrivite. Printre aceștia îl puteți găsi pe acela pe care l-ați așteptat de foarte mult timp, cel care vă poate face să simțiți din nou fiorul iubirii.

Prin urmare, vă recomandăm să nu ezitați să vă faceți cont pe acest site de matriomoniale, să vă completați profilul cu informații reale, să fiți sincere și să începeți să vă căutați bărbatul ideal. De îndată ce găsiți o persoană al cărei profil vă atrage, trimiteți-i mesaj. Începeți să comunicați cu aceasta, pentru a descoperi dacă este persoana pe care v-ați dori-o alături.

Pe măsură ce timpul trece și începeți să vă cunoașteți mai bine, eventual și față în față, încercați să vă definiți sentimentele. Trebuie să fiți sigure de ceea ce simțiți, de ceea ce puteți oferi sau nu. Dacă sunteți confuze, trebuie să recunoașteți acest lucru și să vă acordați timp pentru a vă clarifica sentimentele. În acest fel vă veți gândi la o nouă oportunitate, fără teamă. Limpeziți-vă mintea și dați-i timp inimii să se vindece, să uite și să ierte trecutul.

Dacă nu faceți acest lucru, trecutul vă va da târcoale constant și vă veți răni atât pe voi, cât și pe noul partener.

Vedeți dacă vă simți atrase de noul partener și dacă această atracție este suficientă pentru o nouă relație. Încercați să vă dați seama dacă această persoană este sinceră cu voi. Analizând această situație puteți evita să fiți rănite din nou. Punându-vă tot felul de întrebări, veți observa minusurile și plusurile persoanei pe care ați cunoscut-o pe Placere.ro.

Identificați-vă temerile și încercați să vă apropiați cu mai multă încredere de persoana nouă din viața voastră. Dacă încă vă este teamă, aceasta se va materializa în prezent și vă va distruge relația. Recunoașteți-vă temerile și dominați-le.

Începeți o relație pe o bună bază, comunicați cu bărbatul nou din viața voastră. Împărtășiți-i sentimentele și vorbiți-i despre frustrările voastre, dar nu îi dați detalii precise. Pur și simplu încercați să vă înțelegeți reciproc și să ajungeți la un acord, stabiliți reguli și evoluați împreună.

Mână de mână totul este posibil. Dar înainte de asta trebuie să uitați și să iertați. Doar așa veți face pasul cel mare.

Înaintați pas cu pas, nu faceți presiuni asupra voastră și nici nu lăsați cealaltă persoană să facă același lucru. Multe relații încep cu stângul deoarece una din părți își impune propria voință, ca și cum în relație ar fi vorba doar de o singură persoană.

Iubirea are nevoie de timp, nu ieșiți din ritmul vostru. Aveți nevoie de timp pentru a trece la următorul nivel. Faceți în așa fel încât partenerul vostru să afle, dacă vă iubește sincer va înțelege.

Încercați să cunoașteți în profunzime acea persoană, pentru a vă da seama dacă merită să aveți o relație cu ea sau nu. De multe ori pierdem ființe minunate pentru că ne dorim persoana perfectă. Ceilalți nu trebuie să fie cum vreți voi. Cunoașteți-i, apoi evaluați-i.

Voi contați. Voi și ceea ce gândiți și simțiți. Să nu vă fie teamă de ceea ce veți auzi, niciodată nu veți mulțumi pe toată lumea. Faceți ceea ce credeți de cuviință, spuneți ce simțiți și mergeți pe drumul pe care îl considerați cel mai bun.

Intrați pe Placere.ro și profitați de șansa de a cunoaște o persoană nouă pentru a putea începe o altă relație. Lucrurile urâte din trecut nu au de ce să se repete. Dacă ați fost mințite sau trădate, nu înseamnă că veți păți din nou asta. Așadar, curaj! Iubirea vă așteaptă în cea mai mare comunitate de matrimoniale! Descoperiți-o!

Comentarii: