LIFESTYLE RELATII

‘Testul Obama’: Cele trei întrebări care te ajută să-ți dai seama dacă ți-ai găsit partenerul ideal

wikimedia.org

Cum ştim dacă partenerul ales este potrivit pentru a ne petrece tot restul vieţii împreună? Este o întrebare la care toţi ne-am dori să aflăm răspunsul. Chiar dacă este imposibil de prezis, „testul Obama“ poate fi foarte util. Fostul preşedinte al SUA susţine că există trei întrebări simple care te pot ajuta să scapi de îndoieli în ceea ce priveşte persoana alături de care vrei să clădeşti o familie.

Michelle Obama (54 de ani) şi Barack Obama (56 de ani), care au împreună două fete, sunt căsătoriţi de 26 de ani şi au fost surprinşi de nenumărate ori în ipostaze tandre care au redat speranţa că iubirea de lungă durată există. Fostul lider american şi-a împărtăşit sfaturile preţioase privind succesul unui mariaj fostului său director de comunicare, Dan Pfeiffer.

În noua sa carte, „Yes We Still Can: Politics in the Age of Obama, Twitter and Trump“, Pfeiffer povesteşte că i-a cerut sfatul fostului său şef în momentul în care a avut îndoieli privind decizia de a se muta cu femeia care ulterior i-a devenit soţie.

CITEȘTE ȘI: Chilli con carne, rețeta preferată a lui Barack Obama / REȚETE SIMPLE

Obama nu a stat pe gânduri şi i-a dezvăluit lui Pfeiffer cele trei întrebări esenţiale care îţi pot alunga dubiile în privinţa persoanei potrivite, potrivit Today, relatează adevarul.ro.

1. Este o persoană interesantă?

„E o persoană pe care o găseşti interesantă? Vei petrece mai mult timp cu ea decât cu oricine altcineva şi nu e nimic mai important decât să vrei întotdeauna să auzi ce are şi ea de spus cu privire la diverse lucruri“, este de părere Barack Obama.

2. Este o persoană amuzantă?

Obama, care în timpul mandatului de preşedinte a fost supranumit „comediantul-şef“ graţie glumelor sale, i-a amintit lui Pfeiffer cât de important este ca doi oameni să împărtăşească simţul umorului. „Te face să râzi?“, a fost deci a doua întrebare a preşedintelui.

3. Va fi un părinte bun?

„Iar dacă îţi doreşti copii, crezi că va fi o mamă bună?“, este citat Barack Obama în cartea lui Pfeiffer.
În viziunea fostului preşedinte al Statelor Unite, dacă toate răspunsurile sunt afirmative, atunci eşti un norocos şi ai găsit persoana potrivită. „Viaţa e lungă. Acestea sunt singurele lucruri care contează cu adevărat pe termen lung“, i-ar mai fi spus Obama lui Pfeiffer.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS! Cum ARATĂ locuința în care s-a mutat Barack Obama, după ce a părăsit Casa Albă / GALERIE FOTO

Barack Obama i-a mulţumit public soţiei sale cu fiecare ocazie pentru succesul din cariera politică şi din viaţa personală. De altfel, în timpul ultimului său discurs de la Casa Albă, din ianuarie 2017, Obama a declarat: „Michelle LaVaughn Robinson, în ultimii 25 de ani nu ai fost doar soţia mea şi mama copiilor mei, ci şi cel mai bun prieten al meu. Ai făcut din Casa Albă un loc ce aparţine tuturor.“

Comentarii: