LIFESTYLE RELATII

Tu ce ai face în locul lor? Ocupațiile surprinzătoare ale soțiilor celor mai bogați oameni

trbimg.com

Am fi tentaţi să credem că soţiile celor mai bogaţi bărbaţi din lume îşi petrec întreaga zi în spa-uri sau defilând pe la evenimente cu rochii create de designeri celebri. Dar, contrar convingerilor majorităţii, âaceştia şi-au ales femei pasionate de ştiinţă, arhitectură, muzică sau actorie. Bright Side a făcut o selecţie de poveştiri care combat stereotipurile cu privire la soţiile miliardarilor.

MacKenzie Bezos

MacKenzie Bezos este căsătorită cu cel mai bogat bărbat din lume, Jeff Bezos. S-au întâlnit chiar în timpul interviului ei de angajare la compania viitorului soţ. Astăzi, ei deţin Amazon, The Washington Post şi Blue Origin. Ea este scriitoare de succes. Declară că în fiecare dimineaţă se trezeşte la 4.30, potrivit adevarul.ro.

Melania Trump

Foto: Pinterest.com

Melania Trump, în cazul în care cineva nu ştie, este soţia proprietarului organizaţiei Trump şi a preşedintelui american Donald Trump. Povestea nu este deloc ieşită din tipare: un bărbat bogat s-a căsătorit cu un model sexy. Cu toate acestea, nu toată lumea ştie că Melania este licenţiată în arhitectură şi design. Pe lângă faptul că este prima doamnă a Americii, Melamia este designer de ceasuri şi bijuterii de lux.

CITEȘTE ȘI: Concluzia cercetătorilor: Efectul uimitor al ținerii de mână asupra durerii

Lucinda Southworth

http://celebrityphotos.co

Lucinda Southworth este soţia lui Larry Page, co-fondatorul Google. Se pare că tânăra l-a fascinate pe acesta cu dragostea sa pentru ştiinţă. Are diplome de la universităţile din Oxford, Pennsylvania şi Stanford şi a scris o disertaţie privind tehnologia medicală progresivă.

Salma Hayek

popsugar-assets.com

Frumoasa actriţă Salma Hayek este soţia miliardarului François-Henri Pinault. Drumul acesteia către Hollywood nu a fost simplu, la început fiind nevoită să accepte roluri de servitoare şi prostituată.

CITEȘTE ȘI: ‘Testul Obama’: Cele trei întrebări care te ajută să-ți dai seama dacă ți-ai găsit partenerul ideal

Helene Mercier

romancegoals.com

Helene Mercier este soţia lui Bernard Arnault, cel mai bogat bărbat din Europa în 2018. Proprietarul Louis Vuitton Moët Hennessy, omul care a fost dintotdeauna înconjurat de lux şi femei frumoase, a ales un pianist canadian pe nume Helene Mercier. Astăzi au 3 copii.

 

Comentarii: