LIFESTYLE

Shakira nu a trecut cu totul peste despărțirea de Pique: ”Am crezut în până când moartea ne va despărți”

Shakira nu a trecut cu totul peste despărțirea de Pique: ”Am crezut în până când moartea ne va despărți”. Shakira a acordat un interviu pentru Billboard și a vorbit despre despărțirea dificilă de Gerard Pique , despre cum a afectat-o această situație și despre cum copiii ei locuiesc acum în Miami.

„Mă simt ca o pisică care are mai mult de nouă vieți. De fiecare dată când mă gândesc că nu mă voi mai face bine, deodată am un al doilea suflu”, spune ea. „Am trecut prin mai multe etape: negare, furie, durere, frustrare, mai multă furie, mai multă durere. Acum mă aflu în etapa de supraviețuire – doar îmi țin capul deasupra apei. Și aceasta este etapa de gândire, de a munci cu adevărat din greu. Iar când am timp cu copiii mei, îl petrec cu adevărat cu ei.”

Shakira nu a trecut cu totul peste despărțirea de Pique

Potrivit cântăreței, încă trece prin despărțire, dar se simte deja mai bine. „Sunt încă într-o perioadă de reflecție. Încă mai exorcizez niște demoni – ultimii pe care îi mai am”.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI ȘOCANTE! Shakira, agresată de soacră? Uluitor ce gesturi a făcut mama lui Pique față de cântăreață!

Cum este pentru copiii Shakirei mutarea la Miami

În interviu, ea îi menționează pe fiii săi Sasha și Milan, pe care i-a mutat din Barcelona la Miami în această primăvară.

„Lucrurile merg foarte bine pentru ei, le place asta. În Barcelona purtau povara de a fi ‘copii de… (celebrități)’ și situația mediatică a fost dificilă pentru ei. Erau paparazzi la ușa noastră în fiecare zi”. Potrivit lui Shakira, în SUA sunt mult mai relaxați. „Aici sunt copii normali care se bucură de o viață normală. Școala ar trebui să fie doar atât: un refugiu sigur unde pot fi ei înșiși. Și pentru că sunt sociabili și destul de deschiși, le-a fost ușor să se adapteze.”

Potrivit acesteia, ea însăși se află încă în procesul de adaptare. Recunoaște, de asemenea, că mintea ei a devenit „mai puțin plastică” de-a lungul timpului, motiv pentru care îi este mai greu.

Shakira spune că preferă să conducă ea însăși mașina, mizând pe caracterul practic. „Conduc o adevărată mașină de mamă de fotbalist. Nu este deloc sexy. Nu există mașini sexy în casa mea. Singurul lucru sexy din casa mea sunt eu”, glumește cântăreața.

Schimbări în viața cântăreței

Shakira mai spune că, în ultima vreme, stilul ei de viață s-a schimbat: a început să iasă mai des din casă și să petreacă timp cu prietenii, lucru confirmat de coloanele de bârfe și de fotografiile paparazzilor.

„Îmi era foarte lene să ies devreme. Hainele mele preferate sunt pijamalele”. Shakira își datorează noul stil de viață fiului ei Milan, care este „un fan al tuturor sporturilor” și trebuie dus la diverse meciuri. „Nu am fost la atât de multe evenimente sportive în viața mea. Iar când copiii sunt cu tata, eu lucrez de dimineața până seara și apoi beau margarita cu prietenii.”

Shakira adaugă că i-a fost mai ușor să lucreze în Miami: în Barcelona au fost probleme, deoarece era dificil să atragă oamenii de care avea nevoie acolo. Aici trebuie să își echilibreze programul cu nevoile copiilor cu care vrea să petreacă cât mai mult timp.

Am crezut în ‘până când moartea ne va despărți

„Prioritatea mea este casa mea, familia mea. Am crezut în ‘până când moartea ne va despărți'”. Am crezut în acest vis și am visat la copii”, a spus ea.

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique vara trecută, după o relație de 12 ani, din cauza infidelităților acestuia. Ulterior, presa a relatat că Pique se întâlnea cu Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani, cu care a înșelat-o pe cântăreață.

CITEȘTE ȘI: Shakira a explicat cum s-a`născut` piesa care a bulversat topurile: `Pentru mine a fost o eliberare, nu m-am gândit că voi ajunge direct pe locul 1!`

După despărțire, Shakira a menționat adesea despărțirea de Pique. Ea i-a dedicat anterior un cântec în care a glumit pe seama iubitei sale și a spus că valorează cât „doi tineri de 22 de ani” și că iubitul ei „schimbă Ferrari cu Renault Twingo și Rolex cu Casio”, făcând o analogie între mărcile de lux și cele de buget , amintește BGNES.

Comentarii: