LIFESTYLE

Şi-a dorit mai mult… Victoria! Secretul căsniciei-model dezvăluit de soţia lui David Beckham!

sursa: unica

S-au scurs 20 de ani de Posh Spice, brunetaVictoria, și megastarul metrosexual al fotbalului britani, David Beckham, s-au luat. Şi în afară de mici speculaţii, nimeni nu a putut să găsească vreodată vreo breşă în solidul lor cămin. Au împreună 4 copii, Brooklyn Beckham (20 ani), Romeo Beckham (17 ani), Cruz Beckham (14 ani) și Harper Beckham (8 ani) şi îşi trăieşte fiecare, pe cont propriu, cariera la nivel înalt.

Cum reuşesc? Este totul real? Designerul în vârstă de 45 de ani a dezvăluit secretul căsniciei lor pentru “Today”. „Cred că copiii noștri sunt prioritatea amândurora și tot ce facem se învârte în jurul lor.”, i-a spus Victoria lui Hoda Kotb.

Citeşte şi: Demi Moore, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre efectul nefast al stresului asupra sa

A fost dragoste la prima vedere!

Asta spune Victoria atunci când îşi aminteşte despre prima întâlnire cu David. Că a fost dragoste la prima vedere. S-au plăcut, s-au luat, au făcut copii şi au evoluat împreună.

Amândoi lucrăm foarte mult. Iubim viața noastră profesională. Ne sprijinim unul pe celălalt și suntem norocoși că ne-am găsit unul pe altul și că putem crește împreună.”, a mai spus fosta Posh Spice.

Comunicarea este cheia reuşitei, în orice, cu atât mai mult într-o familie. „Știți, ne iubim familia. Tot ce facem se învârte în jurul familiei. De asemenea, părinții noștri sunt foarte prezenți și ne ajută atunci când vine vorba de copii.”, a povestit Victoria.

Fanii l-au văzut pe David și pe copii oferindu-i sprijin Victoriei la London Fashion Week show. Toți au stat în primul rând pentru a vedea colecția pentru Primăvară/Vară 2020.

 

Sursă: E! News

Comentarii: