LIFESTYLE

Și Alexandra Stan s-a supărat pe Cătălin Măruță! Care a fost motivul

Alexandra Stan nu vrea să mai audă nici ea de Cătălin Măruță. Nu este prima vedetă care spune asta public, au făcut-o și Velea și Antonia.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Alexandra Stan a explicat ce anume a deranjat-o. A fost vorba de un episod neplăcut în timpul filmărilor unei ediții speciale a emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV.

Cântăreața a povestit despre nunta ei surpriză, dar prezentatorul a presat-o cu întrebăridespre o posibilă sarcină. „Mâine, poimâine vara o să nea și-o veste, că familia se mărește”, a spus, Măruță, iar pe video se obervă că chipul Alexandrei s-a crispat, iar ea a răspuns cu jumătate de gură: „Da, că-i fac un verișor, un nepoțel. Nu știu, în curând, când o vrea Dumnezeu”.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

”I-am spus să nu facă asta!”

Alexandra a detaliat cum au decurs lucrurile și ce anume a deranjat-o la Măruță. „Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra. Niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic…a fost o chestie, așa….

Cu toate că multă lume vorbea despre el, de ce face el la TV…și a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managementul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu difuza un anumit material. Cu toate că i-am zis să îl dea după data de 30, l-a dat cu două săptămâni înainte…

A scris despre mine niște lucruri foarte nasoale. Doctorul mi-a spus că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac, oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor….și el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată.

Sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru nici un ban din lumea asta. Eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii, iar oamenii m-au călcat în picioare”, a spus Alexandra Stan, în podcastul lui Damian Drăghici.

 

 

 

Comentarii: