LIFESTYLE

Simona Halep a trecut deja în 2022! Cu cine a petrecut Revelionul, surpriză mare

Pentru Simona Halep a venit deja Anul Nou. Fostul lider mondial este la Melbourne, în Australia, țară care a trecut deja în anul 2022. Simona nu este singura româncă de acolo. Alături de ea este echipa ei, dar și de jucătoarele Irina Bara și Alexandra Cadanțu.

Simona Halep e însoțită în Australia de antrenorul Adrian Marcu, de preparatorul fizic Theo Cercel și de fizioterapeutul Alexandru Tănase.

Simona n-a avut o ținută specială de Revelion, nu a părut că a dat prea mare importanță petrecerii dintre ani. A purtat o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de pantaloni de jeanși scurți și dintr-o bluză albă, simplă. Piesa de rezistență a fost reprezentată de pantofii cu toc înalt.  Irina Bara însă și Alexandra Cadanțu au impresionat cu rochiile alese.

CITEȘTE ȘI: MODA BĂRBAȚI/ CÂND și CUM e permis să porți șosete colorate

Simona, fără Toni

Alexandra Cadanțu a fost singura care a petrecut Revelionul alături de partener, jucătorul bielorus Uladzimir Ignatik, care este soțul româncei. Deși proaspăt măritată, Simona Halep n-a fost însoțită la Antipozi și de soțul ei, Toni Iuruc.

Româncele sunt în Australia în interes profesional. Își vor face încălzirea la câteva turnee, până va începe Australian Open. Primul Grand Slem al anului este programat în perioada 17-30 ianuarie, la Melbourne.

 

 

 

Comentarii: