MODA

MODA BĂRBAȚI/ CÂND și CUM e permis să porți șosete colorate

Regula de bază spune că șosetele trebuie să se potrivească în culoare cu pantalonii. Adică, șosete negre la un costum negru, șosete gri pentru pantaloni gri ș.a.m.d.

Dar asta este extrem de plictisitor pentru cei care se aventurează mai mult în garderobă și care ar da orice pentru a schimba stilul formal de outfit folosit la întâlnirile de afaceri pe unul mai relaxat și jucăuș măcar în timpul liber. Așa că, alege șosete viu colorate (roz, violet, rosii), cu carouri, ecosez, linii șerpuite sau chiar personaje din desene animate, ne sfătuiesc cei de la don-men.com.

Iar în unele cazuri, bine pusă în evidență, o astfel de pereche de șosete poate fi chiar o declarație de stil. Gândește-te la un costum pe comandă, pantofi hand-made și o pereche de șosete violet sau roșii. Ținuta exprimă încredere chiar și la o întâlnire de afaceri. Spune despre tine: „Da, știu regulile, dar sunt suficient de încrezător încât să mă distrez cu ținuta mea”.

Foto: Pinterest.com

Când să porți șosete colorate?

Dacă ținuta nu include obligatoriu costum și cravată, ești liber să porți șosetele colorate preferate. Asta nu înseamă că le poți încălța la întâmplare doar pentru că le adori.

Cum te dau de gol HAINELE alese în privința stării tale emoționale

Sfat pentru a avea o dantură perfectă: E de ajuns un singur gest

E DOAR de la alimentaţie! Iată de ce femeile vorbesc mai mult decât bărbaţii / STUDIU

Foto: Pinterest.com

Așadar, poartă șosete colorate:

  • Când vrei sa înveselești o ținută prea simplă. O pereche de șosete colorate va transforma jeanșii și tricoul într-o alegere mai elaborata. E ca atunci când îți pui batistă colorată în buzunarul de la sacou. Arată lumii că nu te-ai îmbracat așa din întâmplare
  • Când vrei să completezi altă piesă colorată din ținută. Asortează-le cu puloverul, cămașa sau fularul. Nu trebuie să fie neaparat aceeași culoare, pot fi nuanțe apropiate sau complementare.
  • Când știi că șosetele tale vor fi la vedere și vrei să arăți că ești încrezător. Poate chiar și la o întâlnire de afaceri.

Câte zile poţi păstra VINUL după ce l-ai DESFĂCUT

Cum scapi de kilogramele în plus cu banalul LEUȘTEAN

Mersul pe jos dimineaţa, boală curată: Ameninţare serioasă şi pentru sănătatea mintală

Și pe lângă toate aceste reguli există una și mai simplă: poartă-le atunci când simți tu că e cazul. Completează-ți garderoba, cumpără-ți câteva perechi și dă frâu liber imaginației. E permis!

Foto: Pinterest.com

Comentarii: