LIFESTYLE

Smiley, i-ai dat inelul? Gina Pistol și-a etalat bijuteria pe Instagram

Lumea mondenă a fost luată ieri prin surprindere, după Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut mare nuntă mare. Chiar dacă într-un fel se știa că ”matinalul” aleargă de zor cu actele pentru căsătorie, că Gabriela e gravidă și că tatăl copilului o ceruse deja de mult, nimeni nu se aștepta ca vedeta tv și fotomodelul să-i pună în fața faptului împlinit.

Ei bine, s-ar putea ca aceasta să nu fie singura nuntă organizată în secret, deoarece Gina Pistol tocmai ce s-a mândrit cu o frumusețe de bijuterie pe Instagram.

Ați ghici, e vorba despe un inel, pe care blonda-l poartă la mâna stângă și despre care fanii au întrebat-o imediat dacă este vorba despre acel inel. Inelul de la Smiley.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Gina a evitat răspunsul

Așa cum spuneam deja, Gina Pistol a fost chestionată despre inel de prietenii virtuali, însă vedera tv a preferat să mențină suspansul. Și să ia… altă vorbă. Le-a povestit urmăritorilor ei tot despre viața ei de proaspătă mamă.

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: șotie, mama, iubita, gospodina și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră.

În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea parului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifica și mai mult căderea parului”, a scris Gina Pistol.

 

 

 

 

 

Comentarii: