LIFESTYLE

Nu se mai termină problemele Mioarei Roman: statul o execută silit!

Pentru fosta soție de premier, anul a început cum nu se poate mai greu. Mioara Roman a ajuns de două ori pe masa de operație: mai întâi, a suferit o intervenție la colecist, apoi mama Oanei Roman s-a mai operat o dată, pentru o chestiune minoră însă.

Doar că problemele de sănătate mai grave ale Mioarei sunt altele. Pe lângă diabet și multe afecțiuni, suferă și de o formă agresivă de Parkinson. Oana a izbucnit chiar în plâns la tv, spunând că mama ei nu-și mai poate folosi deloc o mână.

Mai târziu, cele două fiice ale Mioarei Roman au decis să o interneze într-un fel de azil, mai bine zis un centru de îngrijire de lux, unde mama lor a avut parte de îngrijire specializată și de terapii. De Paște, Mioara s-a întors acasă arătând extrem de bine, cu progrese remarcabile, iar deocamdată nu se știe când se va mai întoarce la centrul respectiv.

CITEȘTE ȘI: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

A pierdut procesele

Faptul că trece printr-o situație dificilă cu sănătatea n-a scutit-o însă pe Mioara Roman de alte neplăceri.
La 80 de ani, Mioara Roman nu are parte de liniște acum, căci s-a trezit în urmă cu câteva săptămâni, cu o nouă executare silită pe cap, din partea RA-APPS.

Instituția încearcă să recupereze de la fosta soție a premierului României, Petre Roman, o sumă de peste 850.000 de euro. Mioara Roman a ajuns la această datorie după ce RA-APPS i-a mărit chiria de la 160 de dolari la 6.000 de euro pe lună, în 2008.

Atunci, Mioara a refuzat să plătească și nici nu a părăsit imobilul, judecându-se cu regia. Doar că după un deceniu de procese, RA-APPS a câștigat pe linie și a ajuns să-i ceară Mioarei nu doar banii datorați ci și penalități.

În urmă cu câțiva ani, fosta nevastă a lui Petre Roman s-a plâns că trăiește dintr-o pensie de 1.400 lei și că nu are din ce-și plăti nici măcar avocatul, darămite datoriile la regia de stat.

 

 

Comentarii: