LIFESTYLE

.Șoc în lumea mondenă! Ioana Năstase divorțează de Ilie după ce a fost agresată cu el de față!

Cu doar o lună înainte de prima înfățișare la divorț și când părea că Ioana și Ilie Năstase și-au găsit în sfârșit liniștea, totul a sărit în aer. Și este mai mult decât limpede că mult mai tânăra soție a legendarului sportiv va merge până la capăt cu demersul.

Din octombrie, de când a introdus acțiunea, Ioana a bătut în retragere, explicând apoi că au ajuns la armonie, că s-ar fi certat pentru că ea ar fi descoperit povestea cu Marica și Ilie nu a crezut-o. Au urmat câteva vacanțe, câteva cadouri de la Năstase și totul părea minunat.

Până weekendul trecut. Atunci când soția lui Ilie s-a plâns că a trăit momente traumatizante, fiind agresată sexual de o femeie într-un restaurant, de față cu soțul ei care nu doar că nu a apărat-o, dar oarecum ar fi încurajat-o pe respectiva.
Mai mult, după ce nevasta i-ar fi reproșat ceea ce s-a întâmplat, în drum spre mașină, fostul jucător de tenis ar fi înjurat-o pe Ioana. Care evident că nu a mai mers cu el acasă. A doua zi, Năstase a plecat singur la Paris.

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

”Mi-a răspuns foarte urât!”

Divorțul este programat să înceapă pe 18 martie, la ora 11.3O, la judecătoria Constanța, iar Ioana Năstase este decisă să nu pună capăt căsniciei, după episodul șocant de sâmbătă.

„E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei că mine. Până la mașina i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foare urat, nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.

Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treaba și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus.”, a spus Ioana Năstase pentru Click!.

 

 

 

 

Comentarii: