LIFESTYLE

Șocant! Abramovich a negociat pacea între Putin și Zelenski și a fost otrăvit de ruși?

Roman Abramovich a avut istoria sa cu Vladimir Putin. Ar fi primit liber la organizarea ultimul Mondial de fotbal, iar oligarhul i-ar fi făcut cadou lui Putin un iaht.

Abramovich a fost destul de apropiat al președintelui rus, dar între timp relațiile se mai răciseră cumva. Însă chiar și așa, s-a insistat mult, mai ales din partea lui Volodimir Zelenski, ca magnatul să fie în echipa de negociatori care a discutat o posibilă pace între Rusia și Ucraina.

Ulterior, patronul lui Chelsea și alți membri din delegația Ucrainei au suferit simptome specifice otrăvirii, anunță
La ceva timp de la acea întâlnire, The Wall Street Journal aruncă bomba: Abramovich și ceilalți membri din delegația Ucrainei ar fi fost otrăviți.

Cei trei s-ar fi cazat pe 3 martie într-un apartament din Kiev, iar acolo ar fi suferit dureri și inflamații la nivelul ochilor și inflamații la nivelul pielii în dimineața următoare.

Pe lângă ochii roșii și exfolierea pielii de pe mâini și față, Daily Mail susține că Abramovich și-ar fi pierdut vederea timp de câteva ore, fiind spitalizat de urgență în Turcia, acolo unde a fost pentru a negocia pacea între Rusia și Ucraina.

CITEȘTE ȘI: Ce a spus presupusa amantă a lui Putin în urmă cu ceva timp! Replica Alinei Kabaeva dă totul peste cap

Dușmanii lui Putin, otrăviți

Acum Abramovich și ucrainienii au scăpat de pericolul mortal. Iar experții investighează modul în care aceștia ar fi fost otrăviți. Simptomele ar fi putut apărea după expunerea la un agent chimic sau biologic sau după un atac cu radiații electromagnetice, conform Daily Star.

În trecut, regimul de la Moscova a fost acuzat că a apelat la această metodă împotriva unpr oficiali de rang înalt: un fost președinte ucrainean, Viktor Yushchenko, Alexei Navalnîi, un opozant al președintelui Putin. Un fost spion rus Alexander Litvinenko, critic al lui Putin, a murit în 2006, după ce a fost otrăvit cu poloniu.

De data aceasta însă se pare că nu Putin ar fi vinovat. Ci o facțiune din politica rusească, care vrea ca negocierile să eșueze și războiul să continue.

 

 

 

 

Comentarii: