LIFESTYLE

Șocant! Brigitte face dezvăluiri intime din relația cu Ilie Năstase: `M-a îmbolnăvit genital!`

Căsnicia dintre Brigitte și legenda tenisului mondial Ilie Năstase a fost scurtă, dar intensă. Mai concret, de-a dreptul vulcanică, fiind de notorietatea despărțirile cu scandal dintre afaceristă și fostul sportiv.

Au fost filmate bătăi, certuri isterice și momente tensionate, s-au spus vorbe grele în emisiuni tv și s-au lansat fel și fel de acuzații, iar până la urmă, Brigitte s-a despărțit de Năstase.

Căsătorită acum deja de mai bine de trei ani cu un alt bărbat, Brigitte și-a reamintit episodul care a produs ruptura totală de Năstase, în partea doua a podcastului TACLALE.

Nasty a fost sigur că fosta lui soție exagera când se văita de boala gravă pe care o avea, însă ceea ce a lovit-o crunt pe fosta doamnă Năstase a fost altceva.

”În dimineața zilei în care trebuia să mă operez, mi-au apărut pe organul genital trei negi, în condițiile în care eu nu l-am înșelat pe Ilie niciodată.

Am fost șocată, disperată, distrusă. Am fost îmbolnălvită genital de bărbatul care era cu mine. Atunci n-am mai fost pocăita care trebuia să fiu. M-am rugat la Dumnezeu, și am aflat că am trei tumori benigne (n.r.- fără celule canceroase), pe care mi le-au scos medicii.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚ ȘOCANT al cercetătorilor! Cum poate fi vindecat CANCERUL în 3 minute

Apoi m-am dus o prietenă de-a mea la un ginecolog care mi-a zis: «Fetiță, cu boala pe care o ai tu acum, poți să te îmbolnăvești de cancer genital!»”, a povestit fosta soție a lui Ilie Năstase.

Care a explicat astfel și ceea ce a urmat, ulterior. ”Apăruseră în CANCAN mai multe filmări cu fostul meu soț și cu o gagică (n.r. – amanta Cici). Am făcut o obsesie, era o obsesie să aflu cine m-a îmbolnăvit genital, cine e nenorocita aia?!
Am luat foarte multe injecții, m-am distrus total, mi-a căzut jumătate de păr din cap, doar ca să mă tratez de boala aia. E o rușine ce mi s-a întâmplat. Scopul meu era să aflu cu cine m-a înșelat.

Așa am devenit eu faimoasă ca isterică, o persoană care umblă după amantele lui Ilie. Am descoperit trei amante. Nu este momentul să dau numele, dar cu una am avut contact de mai multe ori și chiar sunt în instanță în momentul de față”, a precizat Brigitte.

 

 

 

Comentarii: