HOROSCOP

HOROSCOP 18 august 2022

Berbec Aveți de gând să renovați casa, să cumpărați mobilă nouă sau să vă mutați. Chiar dacă vor apărea probleme minore, veți reuși să rezolvați toate aceste treburi mult mai simplu și mai repede decât în alți ani.

Taur
Reușiți să îi convingeți pe toți apropiații să fie de acord cu ideile dumneavoastră și să vă ajute, în măsura în care poate fiecare. Veți avea o surpriză extrem de plăcută pe planul financiar.

Gemeni
Discutați cu toate persoanele implicate, pentru a demara proiectele pe care le așteptați. Dacă ați amânat până acum câteva dintre planurile importante, este momentul să vă puneți pe treabă.

Rac
Faceți diverse drumuri în funcție de treburile urgente pe care trebuie să le rezolvați. Peste câteva zile vă veți simți mai obosit, dar cel puțin veți fi mulțumit că ați scăpat de obligații.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Sunteți apreciat pentru puterea și tăria de caracter de care dați dovadă, dar există posibilitatea ca să existe și reproșuri din acest motiv. Nu este exclus să fi acționat greșit sau să fi afectat pe cineva.

Fecioară
Ați putea pune bazele unui proiect nou pe care îl aveți în minte de mai mult timp. Chiar dacă, momentan, nu aveți o susținere garantată din partea celor din jur, este foarte posibil să faceți față și pe cont propriu.

Balanță
Nu vă va fi ușor să vă păstrați poziția neutră, dar trebuie să faceți pace cu persoanele implicate și să domoliți discuțiile aprinse. Mulți colegi vă consideră o persoană simpatică.

Scorpion
Pentru Scorpionii singuri, perioada aceasta de călătorii se poate finaliza cu găsirea marii iubiri, mai ales că aveți nevoie de multă afecțiune și înțelegere. Fiți voi și nu vă temeți de neprevăzut.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Vă faceți timp pentru a comunica cu prietenii apropiați, nu este exclus să planificați o mică escapadă alături de aceștia. Aveți nevoie de un moment de respiro și o excursie rapidă v-ar prinde bine.

Capricorn
Sunteți determinat să vă îndepliniți mare parte din dorințele comune cu partenerul. În acest sens este nevoie de un buget suplimentar. Veți munci mai mult, dar va merita toate eforturile.

Vărsător
Printre obiectivele dumneavoastră principale se află și o reconversie profesională. Vă doriți de mult să avansați în planul carierei. În prima fază, va trebui să fiți mai îngăduitor cu propria persoană.

Pești
Găsiți resursele necesare pentru un proiect de suflet pe care l-ați amânat până acum. Veți primi beneficii nesperate, dar va trebui să renunțați la ceva în schimb.

 

 

 

 

Comentarii: