LIFESTYLE

Şocant: Dida Drăgan s-a luptat ani buni cu cancerul şi cu mari probleme financiare! De ce a vrut să-şi ia viaţa îndrăgita solistă, mărturii cutremurătoare!

sursa: evz.ro

Una dintre cele mai apreciate cântăreţe ale anilor ’90, Dida Drăgan, a reapărut de curând în lumina reflectoarelor, la emisiunea lui Fuego, de la TVR, după ce în ultimii zece ani, nu s-a auzit mai nimic de ea.

Au fost ani grei pentru cântăreaţă: Dida Drăgan a avut parte de necazuri multe. De la grave probleme de sănătate, până la greutăţi financiare, fără ieșire. În urmă cu aproape 15 ani, una dintre stelele muzicii uşoare ale Epocii de Aur, a făcut un împrumut de 500 000 de euro în bancă pentru o afacere care a eşuat. Pentru că nu l-a mai putut achita, artista a ajuns să fie executată silit.

Citeşte şi: Planta din România care distruge în timp record celulele canceroase

Credinţa a învins depresia

Dar cea mai mare dramă a fost totuşi boala cumplită care i-a măcinat trupul. Timp de 13 ani, artista a luptat cu o maladie necruțătoare, deşi niciodată nu a vrut să recunoască asta în faţa publicului ei. De cancer, s-a tratat în Elveția, acolo unde locuiește sora ei, şi tot acolo s-a şi operat, acolo a făcut şi chimioterapia.

Acum, Dida Drăgan ne arată că viaţa poate începe şi la 72 de ani, dacă îţi doreşti din suflet să răzbeşti. Iar dorinţa ei a fost imensă.

“Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost uşor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viaţa de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeţi candela». Mergeam la biserică. Dar întotdeauna cineva m-a ţinut în picioare, acela a fost copilul meu”, spunea Dida Drăgan, în urmă cu ceva timp,  la Antena 1.

Dida Drăgan are un băiat cu fostul ei partener, chitaristul Florin Ochescu, actualul soţ al Silviei Dumitrescu.

Comentarii: