REVIEW

Soluția ideală de curățat rosturile de la faianță și gresie: Fără chimicale, eficientă în 15 minute

amazonaws.com

Una dintre zonele problematice și greu de curățat din orice baie este cea a îmbinărilor de gresie. În ele sunt adesea reținute reziduuri de detergenți și praf, care în cele din urmă se transformă în murdărie. Dar, în acest caz, nici măcar înălbitorul nu ajută la restabilirea albului lor.

Curățarea cu un aparat de curățare cu aburi oferă cele mai bune rezultate. Dar nu toate gospodinele au acest aparat, iar această metodă nu este eficientă atunci când apare mucegaiul.

În acest caz, gospodinele cu experiență se bazează pe un amestec care curăță rosturile mai bine decât înălbitorul. Pe lângă faptul că este mai eficient decât substanțele chimice, mai are încă două avantaje.

CITEȘTE ȘI: Obiectul din baie care favorizează instalarea mucegaiului: Nu te-ai aștepta la așa ceva

Bicarbonat de sodiu, oțet și suc de lămâie

Unul dintre ele este că este semnificativ mai ieftin, iar celălalt este că este complet inofensiv. Această metodă de curățare este preferată și de gospodinele care vor să reducă la minimum utilizarea detergenților nocivi.

Pentru a-l prepara, aveți nevoie de produse naturale care nu conțin clor. În acest scop, ar trebui să folosiți bicarbonat de sodiu, oțet și suc de lămâie.

Toate aceste componente se amestecă în proporție de 1:1:1 și se adaugă 4 căni de apă caldă. Soluția finită ar trebui turnată într-o sticlă cu o pompă de pulverizare. Acest lucru facilitează foarte mult utilizarea sa.

CITEȘTE ȘI: Săpunul de baie te poate îmbolnăvi: Ce să NU faci când te speli

Pulverizați articulațiile cu ea. Așteptați 15 minute și periați-le cu o periuță de dinți veche. Veți fi cu siguranță surprinși de rezultat – rosturile vor străluci curate cu un efort minim și fără utilizarea de înălbitor

Comentarii: