LIFESTYLE

Soț și soție acasă, adversari în curse!

Raluca Pop, cel mai vechi copilot femeie de off road din România, și-a cunoscut „jumătatea” la o competiție, iar ca să aibă o casnicie frumoasă, ea și soțul ei nu fac pereche în concursuri.

„Să fii pasionat de off-road, îți trebuie o doză de nebunie și foarte multă adrenalină”! O spune Raluca Pop, unul dintre cei mai vechi copiloți femeie din acest sport, care a început să meargă la etape în urmă cu 8 ani.

„M-am apucat din nimereală și a fost foarte fain pentru că în 2012 eram singurul echipaj feminin”, mărturisește Raluca Pop.

Tot la una dintre competiții și-a cunoscut și soțul, pe Marius, unul dintre cei mai buni copiloți la clasa xtreme. „Soțul meu e mult mai priceput ca mine. S-a apucat cu 2, 3 ani înainte, dar cu succes. Are câteva titluri naționale și am mai învățat și de la el”, povestește Raluca.

Cei doi fac pereche doar acasă, iar în competiții sunt adversari! „Nu am făcut și nu voi face echipă cu soțul meu! Dacă vrem să ne păstrăm căsnicia bună. nu trebuie să fim chiar și în aceeași mașină. Acela e momentul de respiro, în general suntem împreună mai mereu și acolo fiecare e cu treaba lui. Și fiecare cu pilotul lui!”, este categorică sportiva.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

„Prietenii spun că nu suntem sănătoși la cap”

După atâția ani de etape prin cele mai ciudate locuri din pădurile autohtone, prietenii celor doi încă se minunează de pasiunea care i-a adus împreună. „Ei spun că nu suntem sănătoși la cap, de cele mai multe ori asta e reacția”, zâmbește copilotul Raluca.

Deși au trecut 12 ani de când practică acest sport, își amintește prima cursă ca și cum ar fi fost ieri. În atâția ani de competiții, nu aveau cum să lipsească și momentele mai puțin plăcute.

„Peripeții au fost multe, mi-am pus roata singură, am pus-o invers, nu știam de ce nu urcă mașina ..”, rememorează Raluca.

 

 

 

 

Comentarii: