LIFESTYLE

Soția lui Ilie Năstase nu știe încă dacă va divorța: ”Am plecat cu ce aveam pe mine!”

Încă nu s-au stins ecourile mega-scandalului în care au fost implicați Ioana și Ilie Năstase. Cea de-a cincea soție a fostului tenisman a avut nevoie de ajutorul poliției și a sunat acum câteva zile la 112, după o ce s-a ascuns în baie, în urma unei dispute cu Năstase.

Până acum, Ilie Năstase nu a recunoscut că și-ar fi agresat soția, dar Ioana a mai făcut o serie de dezvăluiri la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. „Eu sunt acum la Constanța, unde am plecat imediat după incident, el este la București. Astăzi m-a sunat prima dată, dar nu și-a cerut scuze. Mi-a spus doar că vremea e frumoasă la București și că ninge. Am schimbat doar câteva cuvinte”, a declarat Ioana Năstase, scrie click.ro.

Ioana nu-a vrut să spună și care a fost motivul pentru care Ilie și-a ieșit din fire, iar ea s-a speriat atât de tare încât a chemat poliția și a plecat la Constanța decât cu ceea ce avea pe ea.

„Cearta nu a pornit de la Nick Radoi și nici de la fostele neveste ale lui Ilie. Nu văd nimic greșit că îmi spune Nick Rădoi «La mulți ani!». Nu are nici o legătură! Omul nu mi-a dat mesaje care să deranjeze. Nu voi spune de la ce a pornit cearta, a fost un lucru banal.

Pe mine nu mă interesează trecutul lui Ilie, respect toate fostele lui soții. Ilie trebuie să-și rezolve problemele din trecut, el e încărcat, am încercat să-l ajut.„, a mai spus Ioana Năstase.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Nu are legătură cu fostele soții ale lui Ilie!”

Presa a speculat cum discuțiile ar fi pornit și din cauza fostelor neveste ale legendarului sportiv. Varianta pe care actuala încă doamnă Năstase le-a infirmat categoric.

”Nu are legătură cu Brigitte, pentru mine este o doamnă, nu m-a deranjat niciodată. Tot respectul și pentru Amalia. Eu cred că pur și simplu a fost un moment de tensiune între noi doi, m-am speriat un pic mai tare de data asta.

Nu mai contează ce s-a întâmplat! Nu mi-aș fi dorit să se afle”, a încheiat Ioana care nu a depus plângere la Poliție pentru a nu-i cauza probleme fostului mare tenisman.

Nu este încă hotărâtă dacă să divorțeze sau nu. „Important este să fim sănătoși. O să mă gândesc foarte bine la ce am de făcut! Nu am un răspuns concret acum în ce privește divorțul, nu pot încă să spun da sau nu!”, a mai spus ea.

 

 

 

 

 

Comentarii: